嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我去反斗城推過,好輕,但老公不喜覺得唔隱陣,但日版實在太靚,好心動....點算?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:Gracobaby citilite r up bb 車好唔好用?

一係說服你老公,一係簡過第二架

複式洋房

引用:一係說服你老公,一係簡過第二架 +

原帖由 竇漪房 於 15-05-13 發表
一係說服你老公,一係簡過第二架
你有無用過?
我找過選擇講bb車果期無過個牌子...
我只知係美國牌子,其實出唔出名?

大宅

回覆 家肥 的帖子

hi, 可以pm我邊度訂呢部melody車嗎?謝謝!

複式洋房

引用:回覆+家肥+的帖子hi,+可以pm我邊度訂呢部me

原帖由 玉蝴蝶 於 15-05-13 發表
回覆 家肥 的帖子

hi, 可以pm我邊度訂呢部melody車嗎?謝謝!
我pm 唔到你呀,不第一張相,仔細看看你就找到

男爵府

回覆 家肥 的帖子

我唔係用lite. 我有部citiace. 差唔多的,幾好用,係要對住bb的話個wheel唔順,輕,單手開同收,普通出街Ok.
唔會唔穩陣

大宅

家肥 發表於 15-5-13 18:42
你有無用過?
我找過選擇講bb車果期無過個牌子...
我只知係美國牌子,其實出唔出名?
呢個牌子好出名架~~佢係FROM 美國, 但收購左日本其中一大BB車牌子..所以有條日系LINE....

複式洋房

回覆:boojiji 的帖子

謝謝你,我扭左幾晚老公俾買

大宅

回覆:Gracobaby citilite r up bb 車好唔好用?

我用過呢系列既事,講真,雖然輕但避震好差,向自己時個碌又唔太順,之後我用返chicco ,如果係初生就唔建議買了

民房

其實呢個牌子喺美國比較多低下階層用,睇價錢都知咩料啦……

複式洋房

引用:其實呢個牌子喺美國比較多低下階層用,睇價

原帖由 sen754 於 15-05-23 發表
最後,依家突然有人送左部二手combi 俾我...
留返d錢做其他野lu....

大宅

引用:其實呢個牌子喺美國比較多低下階層用,睇價

原帖由 sen754 於 15-05-23 發表
Agree... In US it is a very economy brand...

大宅

引用:Quote:原帖由 sen754 於 15-05-23 發表其實

原帖由 pp_green 於 15-05-23 發表
Agree... In US it is a very economy brand...
不過graco其實收購左Aprica, 咁係咪Aprica就賣貴d, 好d?

大宅

引用:我去反斗城推過,好輕,但老公不喜覺得唔隱

原帖由 家肥 於 15-05-13 發表
我去反斗城推過,好輕,但老公不喜覺得唔隱陣,但日版實在太靚,好心動....點算?

...
想問下係邊間反斗城見到?我去過見唔到...

複式洋房

引用:Quote:原帖由+家肥+於+15-05-13+發表我去反

原帖由 boojiji 於 15-05-24 發表
想問下係邊間反斗城見到?我去過見唔到...
新都城!

大宅

引用:Quote:原帖由 boojiji 於 15-05-24 發表想

原帖由 家肥 於 15-05-26 發表
新都城!
好。。thank you。 我去左兩間都係得citilite R ST, 唔見UP

首頁

尾頁

跳至