使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇人都係咁呀? 個板面趺哂落去, 冇晒所有公仔

超級版主

超級版主

高達媽媽 發表於 15-5-13 11:49
有冇人都係咁呀? 個板面趺哂落去, 冇晒所有公仔
請問用那個瀏覽器及版本 , 會出現有關問題 ?

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無晒公仔好唔方便呀, 入去揀公仔又要揀邊個類別, 唔改好過改

子爵府

引用:Quote:高達媽媽+發表於+15-5-13+11:49+有冇

原帖由 bktcc 於 15-05-13 發表
請問用那個瀏覽器及版本 , 會出現有關問題 ?
IE,同win8,不過我係由上星期五先開始咁,我問過公司電腦部同事,佢話係網站問題,因為佢幫我試過用其他電腦上過都係咁

超級版主

超級版主

高達媽媽 發表於 15-5-13 19:43
IE,同win8,不過我係由上星期五先開始咁,我問過公司電腦部同事,佢話係網站問題,因為佢幫我試過用其他電 ...
我用IE11 , 無問題 , IE10唔得

子爵府

引用:Quote:高達媽媽+發表於+15-5-13+19:43+IE,

原帖由 bktcc 於 15-05-14 發表
我的板面是這樣

子爵府

引用:Quote:高達媽媽+發表於+15-5-13+19:43+IE,

我的板面是這樣

子爵府

引用:Quote:原帖由+bktcc+於+15-05-14+發表我用I

原帖由 高達媽媽 於 15-05-14 發表
我的板面是這樣
還有圖是沒有的

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我就係想問呢樣

我用FIREFOX今日開始無公仔

超級版主

超級版主

高達媽媽 發表於 15-5-14 11:25
還有圖是沒有的
你用IE幾

超級版主

超級版主

sasa0208 發表於 15-5-14 11:46
我就係想問呢樣

Firefox 好少有問題 , IE 就難講

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

bktcc 發表於 15-5-14 11:58
Firefox 好少有問題 , IE 就難講
尋日電腦update完,唔知有無關

子爵府

引用:Quote:高達媽媽+發表於+15-5-14+11:25+還有

你用IE幾
IE11

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sasa0208 發表於 15-5-14 11:46
我就係想問呢樣

剛用 Firefox 試左,無問題,有公仔~
click 落「默認表情」或「國民創作」就彈出黎~

呢個回覆係用 Chrome,都無問題~

象牙宮

小草 發表於 15-5-14 14:33
剛用 Firefox 試左,無問題,有公仔~
click 落「默認表情」或「國民創作」就彈出黎~
係有呀,但平時右手邊唔洗click入去都已經有架嘛

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sasa0208 發表於 15-5-14 14:35
係有呀,但平時右手邊唔洗click入去都已經有架嘛
係呀,以前唔駛 click 多次,唔知幾時變左咁~

象牙宮

小草 發表於 15-5-14 14:39
係呀,以前唔駛 click 多次,唔知幾時變左咁~
我係今日變架

子爵府

回覆:用電腦上bk冇晒公仔同埋板面出現問題

我試過用chrome同firefox情況都一樣,可以點算呀?請問BK工程人員可以幫忙嗎?

超級版主

超級版主

高達媽媽 發表於 15-5-15 10:56
我試過用chrome同firefox情況都一樣,可以點算呀?請問BK工程人員可以幫忙嗎?

...
試下清cookie

子爵府

引用:Quote:高達媽媽+發表於+15-5-15+10:56+我試

原帖由 bktcc 於 15-05-15 發表
試下清cookie
我試咗都係唔得,會唔會因為我係win8

首頁

尾頁

跳至