興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

留意... 我既理論會好奇怪.
會叫你食到多過隻豬. 會叫你食你估唔倒咁多野..
接受唔倒既... 可以唔駛浪費時間了.

一大段減肥需知既癈話 Click me..

第二回 響度 . 大部份資料都會放番響 第一回 既頭五層樓.
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14935583&extra=&page=1

因為PM太煩... 所以決定開個PO吹水而且其實講黎講去都係差不多野.
又唔想再限定跳健身操
唔知點解減肥減到去睇埋食物 ,環境 ,運動 ,生理既野..

所以直接開個POST 記錄 ,都可以當係睇完書自己思考既筆記
或者拎自己做白老鼠既結果.

留意 ,全個POST 都冇專業知識(起碼我冇)
資料唔肯定正確 ,方法唔一定可以實行
我亦會好不負責任(雖然原則上文責自付)

專業資料 ,你會有好多選擇 .
包括問醫生 ,問專家 ,問營養師 ,問 Google
反正我係得閒無事既二打六 .. 要挑機請搵其他人..

最後 . 運動 ,同飲食都會有風險
循例講
我所講既野都只係吹水.
肯定不適用於長期病患,有心血管病,肝腎問題之類既病人.
(其實,如果你有類似既病,走去聽網友亂UP .. 你對自己都好唔負責任.. 小心身體)
成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:教主吹水集合區 .講飲講食講運動講減肥 ... 第三回合

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:教主吹水集合區 .講飲講食講運動講減肥 ... 第三回合

珍珠宮

Baby_Mum09 發表於 15-5-13 15:31
其實肌肉同水份咩%係靚嘅身形?
我個傻磅寫fat 20%, water 5x%, Mus 4x%
我係咪水腫?
數據唔係咁睇..肌肉4x% 你絕對大隻過街邊既男人,1000個之中既990個...

talkative    發表於 15-5-13 16:59

成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:Quote:Baby_Mum09+發表於+15-5-13+15:31+其

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+goddamnit+於+15-05-13+發表

珍珠宮

Baby_Mum09 發表於 15-5-13 16:37
個磅真係傻咖
你當佢磅個磅數算罷啦... 差得太誇張
成日亂UP 28 ..

珍珠宮

talkative 發表於 15-5-13 17:00
芒果我都唔敢買嚟食,我平時買幾個,我同呀女都超愛,而家只敢買一個

...
生果我只愛 durian ...
成日亂UP 28 ..

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:talkative+發表於+15-5-13+17:00+芒

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:goddamnit 的帖子

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:talkative 的帖子

珍珠宮

talkative 發表於 15-5-13 17:20
我當年結婚,我老公要自己諗愛的宣言,佢第一項唔係咩愛你一萬年之類嗰d,而係講明唔會喺我身邊食榴蓮

...
真係笑左出黎

Baby_Mum09    發表於 15-5-13 19:15
成日亂UP 28 ..

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:talkative+發表於+15-5-13+17:20+我

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+goddamnit+於+15-05-13+發表

原帖由 talkative 於 15-05-13 發表
所以我結婚個video由嗰part開始有幾分鐘係好震的
有哩啲蝦碌野先好,夠可愛

talkative    發表於 15-5-13 18:11
成日亂UP 28 ..

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+talkative+於+15-05-13+發表

珍珠宮

talkative 發表於 15-5-13 18:15
嗰個中風空少(亞視藝人老公)係我姑奶個老友,估唔到咁後生就咁

...
我都係覺得... 哩啲問題愈黎愈年輕化係飲食出問題
成日亂UP 28 ..

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:talkative+發表於+15-5-13+18:15+嗰

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:talkative 的帖子

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:教主吹水集合區 .講飲講食 ...

首頁

尾頁

跳至