親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔會住legoland hotel,想玩完legoland在新山住一晚,第二日去water park,有咩平靓正酒店介紹?thank you!
另外想問一日玩兩度可能嗎?

大宅

回覆:去Legoland玩,想在新山住一晚酒店,麻煩達人介紹酒店

前年住過KSL , 平平地。今年book左Double tree by hilton試下。

別墅

keung 發表於 15-5-14 16:46
唔會住legoland hotel,想玩完legoland在新山住一晚,第二日去water park,有咩平靓正酒店介紹?thank you!
...
Hotel Jen, HK$1,000 以下
比較近legoland. 坐的士約馬幣26.
隔離就係 Hello kitty Town

wcpcelia    發表於 15-5-15 11:28

別墅

引用:唔會住legoland+hotel,想玩完legoland在新

原帖由 keung 於 15-05-14 發表
...
可以分享點解唔住Legoland hotel 嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 keung 於 15-05-14 發表唔會

原帖由 ShirinBean 於 15-05-14 發表
可以分享點解唔住Legoland hotel 嗎?
甘貴,住過一次就够

子爵府

引用:前年住過KSL+,+平平地。今年book左Double+t

原帖由 ILMAMA 於 15-05-14 發表
前年住過KSL , 平平地。今年book左Double tree by hilton試下。
請問你係住KSL apartment 定酒店?我都諗緊KSL 或 double tree

子爵府

引用:Quote:原帖由+ShirinBean+於+15-05-14+發表

原帖由 keung 於 15-05-15 發表
甘貴,住過一次就够
一晚legoland酒店差不多係新山四或五星酒店三晚價錢

大宅

引用:Quote:原帖由 ILMAMA 於 15-05-14 發表前年

原帖由 Pooh529 於 15-05-15 發表
請問你係住KSL apartment 定酒店?我都諗緊KSL 或 double tree
我之前住過KSL酒店, ok,

大宅

回覆:去Legoland玩,想在新山住一晚酒店,麻煩達人介紹酒店

上次住KSL 間酒店房有張雙人床和一張單人床,咁見Double Tree 係兩張雙人床又近angry bird park, 價錢差不多,我2大2细所以想住舒服D。

侯爵府

夏天玩到顛

ILMAMA 發表於 15-5-15 17:44
上次住KSL 間酒店房有張雙人床和一張單人床,咁見Double Tree 係兩張雙人床又近angry bird park, 價錢差不 ...
想問double tree 係咪可以行去angry bird?附近有咩食介紹?

大宅

引用:Quote:keung 發表於 15-5-14 16:46 唔會住l

原帖由 AgapePa 於 15-05-14 發表
Hotel Jen, HK$1,000 以下
比較近legoland. 坐的士約馬幣26.
隔離就係 Hello kitty Town
可否給我酒店全名嗎?

子爵府

我住過Trader,佢有免費車過Legoland,而且隔離係HelloKitty ThomasLand,不過酒店宜家好似改了名。

大宅

引用:Quote:ILMAMA 發表於 15-5-15 17:44 上次住

原帖由 shirleyng817 於 15-05-15 發表
想問double tree 係咪可以行去angry bird?附近有咩食介紹?
之前上見有BK JM話得,我想去到再叫酒店教我行去。

子爵府

引用:上次住KSL 間酒店房有張雙人床和一張單人床

原帖由 ILMAMA 於 15-05-15 發表
上次住KSL 間酒店房有張雙人床和一張單人床,咁見Double Tree 係兩張雙人床又近angry bird park, 價錢差不 ...
謝謝你

別墅

引用:Quote:原帖由+keung+於+15-05-15+發表甘貴

原帖由 Pooh529 於 15-05-15 發表
一晚legoland酒店差不多係新山四或五星酒店三晚價錢

...
Ic, 多謝分享,咁如果住其他酒店住legoland方便嗎?

別墅

引用:Quote:原帖由+AgapePa+於+15-05-14+發表Hot

原帖由 cmcarman 於 15-05-15 發表
可否給我酒店全名嗎?
Hotel Jen 就是酒店全名,是集團式酒店,新山個間是Hotel Jen Puteri Harbour

別墅

引用:我住過Trader,佢有免費車過Legoland,而且

原帖由 jemswin1 於 15-05-15 發表
我住過Trader,佢有免費車過Legoland,而且隔離係HelloKitty ThomasLand,不過酒店宜家好似改了名。

...
Trader 已經變成Hotel Jen

複式洋房

Doubletree兩細早餐要另外比錢嗎?

侯爵府

夏天玩到顛

AgapePa 發表於 15-5-15 19:25
Trader 已經變成Hotel Jen
其實同一個集團

侯爵府

夏天玩到顛

ILMAMA 發表於 15-5-15 18:16
之前上見有BK JM話得,我想去到再叫酒店教我行去。
最緊要知道可以行去,否則book定車接送

首頁

尾頁

跳至