美容扮靚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

別墅

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

另外想問吓點樣開到Eyecare mode?

子爵府

引用:我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說

原帖由 jtsang020 於 15-06-21 發表
我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英 ...
睇黎我都用錯左一年thks ur sharing

子爵府

引用:我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說

原帖由 jtsang020 於 15-06-21 發表
我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英 ...
Btw. 想知你用邊支化妝水架??

複式洋房

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

自白肌同極潤都試過,基本上平平地冇酒精就得,以前用nuxe, $180支都冇野睇。綿花以前用麗的,不過唔知點解,我萬0買果盒,孩到不得了,朋友買sasa 既滑d,之後我轉左隻不知名綿花,響千色買,唔知咩名,已經好好。所以,綿花柔軟,唔甩毛就已經ok, 不用太貴。

大宅

引用:另外想問吓點樣開到Eyecare mode

原帖由 bubblelau 於 15-06-23 發表
想知 x 2

男爵府

想問導入用邊隻好?

洋房

呢隻係咪可以做rf?

子爵府

引用:自白肌同極潤都試過,基本上平平地冇酒精就

原帖由 jtsang020 於 15-06-24 發表
自白肌同極潤都試過,基本上平平地冇酒精就得,以前用nuxe, $180支都冇野睇。綿花以前用麗的,不過唔知點解 ...
隻手濕左部机好振左, 但整下巴時d牙會痹,你地會唔會 ?? (我開1格都痹)

侯爵府

引用:自白肌同極潤都試過,基本上平平地冇酒精就

原帖由 jtsang020 於 15-06-24 發表
自白肌同極潤都試過,基本上平平地冇酒精就得,以前用nuxe, $180支都冇野睇。綿花以前用麗的,不過唔知點解 ...

侯爵府

引用:回覆+BibiT+的帖子百X滙都有,+呢排仲有MELO

原帖由 文迪羊 於 15-06-21 發表
回覆 BibiT 的帖子

百X滙都有, 呢排仲有MELODY禮物送, 仲有分期, 我買左啦HEHE,
百老滙是新款定舊款?
和幾$?thanks

侯爵府

回覆 leeleebaba 的帖子

點色果部,28XX元我用渣打咭, 有150元回贈, 即係26XX, 有套三枝野, 仲有MELDOY野送

禁止訪問

伯爵府

我想問下樓主, 你第2個step用日本原液, 係咪佢個支藍藍地色的serum? 我見你每個step都用唔用野導入,但因為每個step都係幾分鐘,咗快換其他野導入, 可唔可以某一D step, 我做多幾次?

伯爵府

我做咗2次, 做咗1次已覺得皮膚緊緻咗.

伯爵府

ikab 發表於 15-6-28 01:33
隻手濕左部机好振左, 但整下巴時d牙會痹,你地會唔會 ?? (我開1格都痹)
我會,連隻濕左嘅手都痹

男爵府

引用:另外想問吓點樣開到Eyecare+mode?

原帖由 bubblelau 於 15-06-23 發表
我都想知點解按完moisture跟住又係moisture ,無eyecare …跟住就到ems

大宅

睇呢個post睇到心郁郁想買,上網找見到有間友x有HRF3賣,有冇JM買過?可信嗎?

子爵府

引用:Quote:原帖由+bubblelau+於+15-06-23+發表

原帖由 kathyyu312 於 15-06-29 發表
我都想知點解按完moisture跟住又係moisture ,無eyecare …跟住就到ems
第二個moisture係eye care mode

伯爵府

kathyyu312 發表於 15-6-29 23:53
你留意下, 第2個step mosture係有RF出, 之後個個moisture係冇RF出, 所以用來做眼.

男爵府

引用:Quote:原帖由+kathyyu312+於+15-06-29+發表

原帖由 suyett 於 15-06-30 發表
第二個moisture係eye care mode
五該曬,我仲擔心係友x買係假野

首頁
12345...21

尾頁

跳至