美容扮靚

跳至

首頁
34567...21

尾頁

子爵府

引用:Quote:bebeyi 發表於 15-7-18 17:14 訂咗喇

原帖由 mandy_Lo 於 15-07-18 發表
你日本訂?
係,8月有人去旅行,訂去酒店。

大宅

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

大宅

回覆 ms_buki 的帖子

樓主!!呢部機如果有暗粒都可以用到嗎??

別墅

引用:回覆 ms_buki 的帖子樓主!!呢部機如果有暗

原帖由 HNCS 於 15-07-24 發表
回覆 ms_buki 的帖子

樓主!!呢部機如果有暗粒都可以用到嗎??
如果導入,吾好用太滋潤既產品

別墅

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

請教下moisture 同EMS可以用同一款化妝水嗎(eg· 肌研)。其實EMS用咩作用?Thanks!

禁止訪問

大宅

請問呢part點入?thx

別墅

引用:請教下moisture 同EMS可以用同一款化妝水嗎

原帖由 peterrabbit318 於 15-07-26 發表
請教下moisture 同EMS可以用同一款化妝水嗎(eg· 肌研)。其實EMS用咩作用?Thanks!

...
我盡量用無酒精無香料既產品, EMS 感覺係微電流

別墅

引用:請問尼部機,同日立嗰部有乜分別?

原帖由 buucore 於 15-07-26 發表
請問尼部機,同日立嗰部有乜分別?
我之前係用日立810, 依部個感覺強d, 導出比日立明顯

別墅

引用:回覆+arialeong+的帖子冇呀..+其實我都係睇

原帖由 charmaynechan 於 15-07-04 發表
回覆 arialeong 的帖子

冇呀.. 其實我都係睇左呢個POST先知原來要濕手用.. 等我聽日再試下先~ ...
請問你地係Step 1-3都係濕手揸機的嗎?

我剛剛試了濕手做step 1, 塊面尤其咀下面牙床位有d痺。你地有冇咁樣呢?

別墅

引用:我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說

原帖由 jtsang020 於 15-06-21 發表
我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英 ...
你用clean mode 時部機有冇停留在鼻上幾秒,所以先至吸到一粒粒黑頭出黎㗎?

大宅

回覆:michellewanhk 的帖子

How to order?? No English??

公爵府

引用:Quote:Paris 發表於 15-6-4 13:59 呢隻是否

原帖由 mandy_Lo 於 15-06-04 發表
是最新款, 如果日本買記得預早1個月到上日本官網訂左先, 再安排寄去酒店
如果8月21號去,現在趕得切上網訂嗎?

別墅

引用:Quote:原帖由 charmaynechan 於 15-07-04

原帖由 peterrabbit318 於 15-07-29 發表
請問你地係Step 1-3都係濕手揸機的嗎?

我剛剛試了濕手做step 1, 塊面尤其咀下面牙床位有d痺。你地有冇咁 ...
我係ah. 情況同你一樣

男爵府

畀面勳章

我從日本買回來用了一星期,效果好满意呀,clean mode 清到好多污糟野,之前用hitachi係冇反應,棉花白雪雪,但用Yaman 成張黑唒,導入都好好,我加mask或用開的skin care,感覺塊面緊緻左

公爵府

引用:我從日本買回來用了一星期,效果好满意呀,

原帖由 mymelody0701 於 15-08-03 發表
我從日本買回來用了一星期,效果好满意呀,clean mode 清到好多污糟野,之前用hitachi係冇反應,棉花白雪雪 ...
如果8月21號去,現在趕得切上網訂嗎?

公爵府

引用:Quote:原帖由 suyett 於 15-06-30 發表第二

原帖由 kathyyu312 於 15-06-30 發表
五該曬,我仲擔心係友x買係假野
咁其實去x和買,唔駛去日本買都得?

水晶宮

michellewanhk 發表於 15-7-26 12:34
請問呢part點入?thx

要入katakana http://www.sljfaq.org/cgi/e2k.cgi

將你既英文名 eg : CHAN MEI YEE

轉做 katakana 後 : チャン・メー・イェー

入返去web site 第一行係姓 : チャン
第二行係名: メーイェー (不要copy 埋那一點, no space)

日本網購全部都要入 katakana

水晶宮

littlemelody 發表於 15-8-4 12:36
咁其實去x和買,唔駛去日本買都得?

其實都一樣, 唔識點訂好多人都去果到買, 最緊要上到門市check 清楚部機

水晶宮

buucore 發表於 15-7-26 09:50
請問尼部機,同日立嗰部有乜分別?

我日立果部只有導出導入,冷凍毛孔功能
呢部YAMAN 有冷凍毛孔之餘, 仲有溫感, 有RF, 又可以做埋眼嘛

鍾意YAMNA 多D

首頁
34567...21

尾頁

跳至