自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

我好嬲呀
係3月架時候有個網上行架 sales 上門 sell 野,咁我都係用開架咪聽下囉,佢話幫我上網線 upgrade 仲平d ,不過就平左出黎架錢就放係 now tv咁話咁樣會平d,點知我之後先發現冇平不特止仲貴左,咁我都算啦當比自己睇啦,點知之後架單平就冇平到,仲要比 now tv ,咁我打比個 sales 佢話幫我整緊又叫我唔好打上去客服,話 6月個期單會平,點知到左6月又冇平仲貴左,咁我就打去客服問,原來我冇平網上行架合約,只有 now tv ,仲有就係上網線又頭都尾都冇 upgrade 過,真係火都黎,我話唔要個 now tv 佢地話唔得,而家係佢地比唔到咁架服務我,我先唔要個 now tv 2年架合約,但係佢地唔肯同我 cut ,我仲可以搵咩人幫我
各位架姊妹簽合約要睇清楚唔好信上門 sales

伯爵府

sales 一向信唔過,而家唯有打去消委會,睇吓佢地幫唔幫到你啦

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 21520826 於 08-6-25 14:59 發表
sales 一向信唔過,而家唯有打去消委會,睇吓佢地幫唔幫到你啦

我都諗住咁做,不過我聽人講好似都唔會理我地架

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我上次又係甘..
..有個sales上門話新裝家居電話或者網上行有新優惠....
明明我怕出錯~ 特意問佢...需唔需要預繳....佢話唔需要~ 仲可以以每個月+8蚊換dvd~ 點知~ 裝完之後~ 竟然收到pccw欠款通知書...開頭致電問返個sales~~ 佢話唔使理~~~ 之後..又變相收到財務公司信件追收$800....之後狂問條友...條友話公司一定要收,,因爲我無用信用卡付款..所以要預繳..
我一嬲之下..致電客服...投訴...又警告佢地..如果件事處理唔好..我會去電信管理局投訴...
搞完一輪...佢地先肯免左果800....

男爵府

打去消委會 la !!!!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 sa_gill 於 08-6-25 20:59 發表
我上次又係甘..
..有個sales上門話新裝家居電話或者網上行有新優惠....
明明我怕出錯~ 特意問佢...需唔需要預繳....佢話唔需要~ 仲可以以每個月+8蚊換dvd~ 點知~ 裝完之後~ 竟然收到pccw欠款通知書...開頭致電問返個 ...

你只係警告佢地已經唔收你800蚊啦,定係打左去電信管理局
係唔係真係得架

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 people1 於 08-6-25 21:39 發表
打去消委會 la !!!!

打去消委會好定電信管局好
我怕佢地唔幫我搞

首頁

尾頁

跳至