潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇jm去過?prada是否好平?值得去嗎?
因為由倫敦市中心出發去,都幾遠下

複式洋房

回覆:英國bicester village outlet

我買過furla, links of London, Bally, Murberry :)

男爵府

去過2次,我個人覺得值,買mulberry, Prada, superdry, links, LC etc都抵。佢有架shuttle, 坐shuttle去有VlP card, on top 有5-10%off

大宅

引用:我買過furla,+links+of+London,+Bally,+Mur

原帖由 mrsmartie 於 15-05-18 發表
我買過furla, links of London, Bally, Murberry :)
thanks

大宅

引用:去過2次,我個人覺得值,買mulberry,+Prada

原帖由 butterfly22 於 15-05-18 發表
去過2次,我個人覺得值,買mulberry, Prada, superdry, links, LC etc都抵。佢有架shuttle, 坐shuttle去有V ...
我就係想買prada聴人講好平,又多款,thanks

大宅

Super dry 都好抵,我買左件jackets,約港幣4百幾,係香港買$1600
Prada 羽絨,$35xx

大宅

幾年前成日去,因為係附近讀college,個陣覺得平係平,不過d款又老又娘。同男朋友去都係佢買到野多,burberry同paul smith最抵買囉。burberry一條scarf 100幾鎊,我係duty free買都要300鎊啊:(
paul smoith tee 唔洗30就有一件,抵過hk i.t.
我記得我媽有睇過jimmy choo d袋就反而係新款都有

如果想買prada去意大利個prada outlet會開心d,又多款又平,上次一個miumiu銀包百幾歐ja.袋都好平,仲要係上個season d款都有

大宅

引用:Super+dry+都好抵,我買左件jackets,約港幣

原帖由 Mid123 於 15-05-18 發表
Super dry 都好抵,我買左件jackets,約港幣4百幾,係香港買$1600
Prada 羽絨,$35xx

...
真係好扺喎

大宅

引用:幾年前成日去,因為係附近讀college,個陣覺

原帖由 char1otte 於 15-05-18 發表
幾年前成日去,因為係附近讀college,個陣覺得平係平,不過d款又老又娘。同男朋友去都係佢買到野多,burberr ...
Burberry 我唔鐘意所以never mind ,不過我咁次係去英國,唔係去意大利,上網D人話名牌就only衣個outlet因為都遠遠地,所以先特登上黎問下jm值唔值得去

男爵府

得平係平,不過d款又老又娘 X2

男爵府

Kath Carlton is cheap over there.

大宅

引用:得平係平,不過d款又老又娘+X2

原帖由 ottomum 於 15-05-18 發表
得平係平,不過d款又老又娘 X2
咁大鑊

大宅

引用:Kath+Carlton+is+cheap+over+there.

原帖由 ottomum 於 15-05-18 發表
Kath Carlton is cheap over there.
thanks

子爵府

我舊年暑假去過喎,因為係從Oxford 去所以唔遠...d 款我覺得OK!
印象中Prada 的款唔太差呀,我買左個尼龍拼皮的袋,退左稅約4500 港紙
另外在Links of London 買左幾個charm,平過香港買差唔多一半...款其實唔多,但肥心心款有折!Cath kidston 又買左圍裙同袋!
不過唔係個個牌子都好,印象中Furla 唔係好得... burberry 的頸巾只剩返童裝

大宅

Isabelmama 發表於 15-5-18 22:35
Burberry 我唔鐘意所以never mind ,不過我咁次係去英國,唔係去意大利,上網D人話名牌就only衣個o ...
連我啊媽(我媽40幾)都覺得prada鋪頭d野老土無買乜濟。不過我係tory burch 都曾經買過幾多野既之前,拖鞋啊,袋啊,key chian都有。
你可以自己考慮下。可能人人中意既牌子同style唔同,會有驚喜都唔定。
而且男裝都ok,我男朋友就次次去都買到野囉haha.

大宅

引用:我舊年暑假去過喎,因為係從Oxford+去所以

原帖由 jeanne1120 於 15-05-18 發表
我舊年暑假去過喎,因為係從Oxford 去所以唔遠...d 款我覺得OK!
印象中Prada 的款唔太差呀,我買左個尼龍 ...
Links價錢好吸引

大宅

引用:Quote:Isabelmama+發表於+15-5-18+22:35+Bu

原帖由 char1otte 於 15-05-18 發表
連我啊媽(我媽40幾)都覺得prada鋪頭d野老土無買乜濟。不過我係tory burch 都曾經買過幾多野既之 ...
希望我今次去會好好彩,有野睇中啦anyway多謝靚靚jm意見

複式洋房

回覆:Isabelmama 的帖子

我啱啱去完英國一個月,用咗太約一星期時間係個到,因為住得唔算遠同媽咪,亞姨佢哋鐘意去買野,次次都買到野,我哋total退稅退咗成7百幾磅,講真睇下啱唔啱自己,我就第一,二次去,一樣都睇唔啱,但之後就買咗好多,如果有時間可以一去

大宅

回覆:Isabelmama 的帖子

去啦,我岩岩去完返唻,ok wor! BV d 野都好靚又齊色!prada就真係麻麻地但miumiu都幾多款揀!jimmy choo 同serio Rossi d 鞋都好平!唔差喎!

大宅

Super dry百幾蚊件t,抵到爛!
我有買Celine,YSL,Prada,Burberry,Chole

首頁

尾頁

跳至