興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我真係好鈡意手机同板腦架。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

回覆:見佢咁平,我又忍唔住買。

買嚟做後備机都抵

black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

男爵府

512MB RAM

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 呀咩956 的帖子

黠後備用法.....

淘架? 到手啦....? 感覺如何?

現時我拎住部 note 2 3G 都有換機既想法...

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

子爵府

引用:512MB RAM

原帖由 ppmmbb 於 15-05-19 發表
512MB RAM
唔好睇佢咁少ram,我都单撈咗好多apps.

子爵府

引用:回覆 呀咩956 的帖子黠後備用法.....淘架

原帖由 linggo 於 15-05-19 發表
回覆 呀咩956 的帖子

黠後備用法.....
因為我唔用尿袋嘅関係,當部手机冇电時飞落呢部机用囉。
我唔識淘係香港買,手感都唔錯,部机唔會太重,5吋mon大小適中,不過像素睇youtube D色冇咁靚,但價錢平我冇太大要求,所以我超鈡意佢,至於耐用程度就不抱太大其望喇。

子爵府

回覆:linggo 的帖子

佢影相得二百萬,又冇閃光燈,D色一般,ram數又少,又唔知耐唔耐用,如果对佢有兴趣都唔好有太大其望丫,不過我自己鈡意电子產品,又貪平貪心買來玩下咋。

別墅

引用:我真係好鈡意手机同板腦架。

原帖由 呀咩956 於 15-05-19 發表
我真係好鈡意手机同板腦架。

伯爵府

尼部機比我女玩左成年啦。都重未玩死,最緊要平呀。仟幾蚊咋。重想點。

首頁

尾頁

跳至