親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱喺fb見到有人話住呢間酒店比蝨咬,仲帶埋返屋企...
因為今晚我就上機,訂左呢間酒店,咬我唔緊要,但我同埋bb去,好驚真係有蝨,請問有冇剛住過嘅朋友都有比蝨咬?

大宅

回覆:剛住完hotel vista grande osaka嘅朋友請幫忙

Push

大宅

回覆:剛住完hotel vista grande osaka嘅朋友請幫忙

我住左五晚。。都冇喎。。暫時

大宅

wyeth冷知識勳章

我上年住過幾晚都冇問題喎!

大宅

回覆:ChelChelC. 的帖子

真定假架
住完返嚟分享下
呢間我都想訂哦

男爵府

我幾年前住過+剛剛住過3晚,冇事,兩歳仔仔都冇事

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我住過兩次,都有小朋友,無事

大宅

住過兩次
完全無事

大宅

I stayed at vista during July 2014 and Feb 2015..no problem

男爵府

我新年時住過都無事,酒店都好乾淨

男爵府

回覆 ChelChelC. 的帖子

NO, IS OK, CLEAN AR

大宅

剛返到香港,我住4樓無事。

男爵府

我上年住6晚,都有小朋友,冇事!

大宅

回覆:sariabb 的帖子

復活節住過第l晩無問題,之後check outl晚,再check in住了5晚,係第2晩浴江去水位塞了,流到半個浴室濕哂,即call 服務員,5分鐘即刻來到檢査及抺亁個地,都唔知係服務員還是經理,著住套西裝,二話不説即扒在地下check去水位及抺地,即刻打個特,令我好感動。前後住了共6晩都無問題,還有它提供pola沐浴及洗護法用品very good.

伯爵府

那個fb的分享,我懷疑她在其他地方帶了蝨入房,因她換了房也有蝨,我都住過vista, 好乾淨架,無理由兩間房都有事。

自煮有快樂

子爵府

焯男bb 發表於 15-5-23 11:24
我住過兩次,都有小朋友,無事
我兩大一個8歲仔, 想BOOK VISTA GRANDE 三人房, 但暑假爆得好緊要, 無房, 只有一間大床房, 想請問張大床夠兩大一個8歲小朋友瞓嗎? 另外, Travel agent 話唔可以入住多個8歲小朋友, 另一間又話有問題的, 床夠瞓, 而且好多三口之家都係BOOK 一間。大家試過咁情況未? 會唔會收我EXTRA CHARGE?

禁止訪問

伯爵府

引用:Quote:焯男bb 發表於 15-5-23 11:24 我住過

原帖由 nc2000 於 15-05-26 發表
我兩大一個8歲仔, 想BOOK VISTA GRANDE 三人房, 但暑假爆得好緊要, 無房, 只有一間大床房, 想請問張大床夠 ...
我黎緊7月住呢間,2大1小(7歲幾), 只得double room, 問過張床冇記錯5尺定5尺半。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 nc2000 於 15-05-26 發表我兩

原帖由 c6t6m6 於 15-05-27 發表
我黎緊7月住呢間,2大1小(7歲幾), 只得double room, 問過張床冇記錯5尺定5尺半。

...
打漏左,小朋友唔收charge, 如有問題,可直接email佢地查詢,好方便。

大宅

回覆:ChelChelC. 的帖子

我朋友睇到fb後即刻cancel booking,揾過第2間,始終有小朋友,搏唔過,而且fb有人話成間酒店4,5層樓都中招,有床蝨。。

首頁

尾頁

跳至