親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請問下關西機場附近outlet/神户三井 or 三田outlet, 那間系直得去睇?
準備6月起步.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

3個都去過
大阪市內果個最細冇乜野行, 但如果遇著大減價, 一樣可以狂買好多野~

神戶果個就比較遠, 你專登去就好似浪費左啲時間, 不過附近有景點, 可以順路去埋

機場果個我覺得係3個之中最多野睇, 比較多商舖, 但我覺得佢冇三井果啲咁抵買

子爵府

有去關西機場outlet及神户三井, 買左好多野, 神戶買波鞋, 運動服, 機場就買其他牌子野
Melodykitty

大宅

回覆:melodykitty 的帖子

神戶三田outlet 大D,好過Rinku outlet

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:大阪3間outlet對比

我去過三井同rinku, 個人覺得三井d野抵好多,同一牌子,三井平過rinku, 黎緊再去,會去埋神戶三井

大宅

上網睇到有關神户三井OUTLET 資料, 好似要行好遠, 對嗎?

公爵府

引用:上網睇到有關神户三井OUTLET 資料, 好似要

原帖由 Janice 於 15-05-20 發表
上網睇到有關神户三井OUTLET 資料, 好似要行好遠, 對嗎?
先見到都是行得幾遠,你就到時間假日去,痛shuttle

公爵府

引用:Quote:原帖由 Janice 於 15-05-20 發表上網

原帖由 CrabPincers 於 15-05-20 發表
先見到都是行得幾遠,你就到時間假日去,痛shuttle
打錯字,有shuttle先岩

男爵府

即是這裡嗎?

公爵府

引用:即是這裡嗎?

原帖由 Elau719 於 15-05-20 發表
即是這裡嗎?
我係指呢個,不知樓主是不是

大宅

3個outlet都去過
反而我覺得機場果個唔太抵買
我自己就鍾意神戶三田
我上年6月去佢做緊優惠買到唔停手

大宅

引用:上網睇到有關神户三井OUTLET+資料,+好似要

原帖由 Janice 於 15-05-20 發表
我3月同老公2條友行過去又唔覺好遠
天氣涼涼地行去好舒服

大宅

ss_1012 發表於 15-5-20 17:09
我3月同老公2條友行過去又唔覺好遠
天氣涼涼地行去好舒服
thank you ss_1012. 我SUMMER 去驚好熱, 不過見地方幾靚又有得放血, 心思思想去

大宅

鋒媽 發表於 15-5-20 09:20
想請問下關西機場附近outlet/神户三井 or 三田outlet, 那間系直得去睇?
準備6月起步. ...

Sorry, 你說的神戶兩個OUTLET 是下面兩個吧!

http://www.premiumoutlets.co.jp/cht/shop/kobe-sanda/

http://www.31op.com/kobe/foreign/index_tw.html

你可以在網站看到"交通", 如何可以去到!

大宅

Rinku Premium Outlet 隔離個outlet有大量小朋友嘢,如有小朋友值得去

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:3個outlet都去過反而我覺得機場果個唔太抵

原帖由 ss_1012 於 15-05-20 發表
3個outlet都去過
反而我覺得機場果個唔太抵買
我自己就鍾意神戶三田
三田減得勁唔勁?款式ok?
上網見有人話三田無乜款同減價,心大心細中

請勿打招呼~

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:想請問下關西機場附近outlet/神户三井 or

原帖由 鋒媽 於 15-05-20 發表
準備6月起步. ...
我三月去完返,以往次次都買到嘢,今次去無收獲,神戶嗰個無去到,只去另外两個,
啲款唔得,出返街鋪反而買到嘢。

身體健康,生活愉快

大宅

我去年三月去過神户同机場旁的,買到痴咗!

男爵府

回覆:鋒媽 的帖子

有4間,
神戶三井、神戶三田、機場、門真南鶴見

男爵府

神戶三田我都想去,但太麻煩,係神戶三田巿近山區,要轉幾次車,又火車又巴士又要行,接駁巴士得星期六日先有,仲要得一班車去一班車返,車費又貴,買唔到野就唔抵

首頁

尾頁

跳至