嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位JM,請問:
1) ergobaby 360/original/performance款那個較好用?
2) 360除了可以前揹外是否和其他差不多?
3) 之前在一田BB展見到original賣$891, 360好似賣大概$1280, 請問有JM知道現在其他百貨公司e.g. Sogo, wing on或toys r us有賣and幾錢度?

問題很多,麻煩各位JM

大宅

回覆:ergobaby一問

1. 呢幾個款用起上嚟冇分別,都係咁舒服,只係360有4種用法,可以bb向前孭,其他都係質料同顏色唔同
2. 上面答咗你
3. $1280算平,正價係$1490。除咗你講果幾間,mothercare都有賣,見有jm話有啲網購唔使$1000

複式洋房

一田真係$1280?等我去買先

複式洋房

引用:1.+呢幾個款用起上嚟冇分別,都係咁舒服,

原帖由 kathrilyn 於 15-05-20 發表
1. 呢幾個款用起上嚟冇分別,都係咁舒服,只係360有4種用法,可以bb向前孭,其他都係質料同顏色唔同
2. 上 ...
Thanks for the detailed answers!!!

複式洋房

引用:一田真係$1280?等我去買先

原帖由 Smile88 於 15-05-20 發表
一田真係$1280?等我去買先
而家唔知有冇,$1280係之前BB展做的promo

大宅

回覆 Windsor1211 的帖子

ergobaby點解我去一田見唔到既

複式洋房

邊間一田有得買?

大宅

我前幾日打過去一田問, 而家唔賣啦, TOYSRUS同MOTHERCARE都有, 不過冇折, 所以我最後網店買左360, 10% off $1341, 新色dusty blue有人話好多假貨, 所以開頭有d驚, 之後check過代理係行貨就放心, 有好多間地方都有

大宅

重新再揀,我會揀360,而家我bb 5個月已不甘心背住街外,最終我地都要再買過另外一條可以向前既揹帶

複式洋房

回覆:melindal 的帖子

多謝資訊,我知mothercare同mothercourt都有得買,而我都係vip有9折,等我去買返條先。

男爵府

360係咪冇hipseat, bb 大左重左咪好辛苦?
日本 買係咪平d架?

首頁

尾頁

跳至