自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇得退返錢?見單最底兩支淋浴露$99 2 枝,個收銀收左我三枝錢,單獨買一枝成$88,佢就收多左我$88,打張單個電話又冇人聽,今次失策,拎住太多野冇check 單
,有人知嗎?

大宅

回覆:hannahhh 的帖子

補相

子爵府

好媽媽勳章

回覆:hannahhh 的帖子

退貨好似暫時唔受理,你仲要已經走咗,應該追唔返

大宅

回覆 hannahhh 的帖子

你打多幾次就有人聽,我上次都比佢計多咗,但就要等promotion完咗之後先有得退,因為呢幾日實在太忙

大宅

上次減價又係收多我錢,打去追得番,一定要追

Yo818    發表於 15-5-23 16:04
wcpcelia    發表於 15-5-23 09:38

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日去買完, 見人買完即CHECK單, 即時有得退!

象牙宮

回覆:一田買野收多左錢,返屋企先發現

上次朋友試過減價期內唔會做,要等減完價先可以去攪最後朋友話煩無去退,所以買完一定要對清楚單呀!

子爵府

佢可以追番cctv or 令願比多$12 要番一支都好丫。

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:有冇得退返錢?見單最底兩支淋浴露$99+2+枝

原帖由 hannahhh 於 15-05-21 發表
有冇得退返錢?見單最底兩支淋浴露$99 2 枝,個收銀收左我三枝錢,單獨買一枝成$88,佢就收多左我$88,打張 ...
我都係!不過折返,退$$$

大宅

引用:佢可以追番cctv+or+令願比多$12+要番一支都

原帖由 Pinkmoon 於 15-05-21 發表
佢可以追番cctv or 令願比多$12 要番一支都好丫。
我都係咁諗

男爵府

我同媽咪掃完貨,去左飲茶,坐低對單收多左我2樣野(共$26),飲完茶去一田,佢地即時俾番錢,冇check我貨

子爵府

買HB ?

大宅

其實一田過機,電腦系統就將那件貨的庫減一件,所以如果計多了,他們會知道的,我以前讀marketing時學,你這事情我在惠康買嘢都試過,我仲係貨到家才發現計多了,後來經理查機後就叫我返店攪手續

wcpcelia    發表於 15-5-23 09:38

男爵府

引用:有冇得退返錢?見單最底兩支淋浴露$99+2+枝

原帖由 hannahhh 於 15-05-21 發表
有冇得退返錢?見單最底兩支淋浴露$99 2 枝,個收銀收左我三枝錢,單獨買一枝成$88,佢就收多左我$88,打張 ...
你收多少少都冇我咁傷!我今天去買左4個燜燒煲!2大$1288!2細$538.但回家先發佢俾留2細煲我!打番去又話我冇查清楚好難補番!但當時我己問佢細煲在那!佢話己放內!諗番原來佢有一扎2白盒扎埋放開了!唉話要5日後點貨先知有冇多出先退番倂我!但呢2煲幫人買!唉!唯有明天去買番2個!如好彩5日後查番俾番我就當感恩!如唔好彩冇唯有當教訓!大家幾多人拿住幾多嘢都好也要查單查貨

男爵府

減價時人多買野, 各jm記住對單及拎齊貨希望你們追番啲錢/貨

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

走咗點退回⊙_⊙

複式洋房

我都試過,返到屋企先知,收多左件錢

子爵府

引用:Quote:原帖由 hannahhh 於 15-05-21 發表有

原帖由 anlywan 於 15-05-21 發表
你收多少少都冇我咁傷!我今天去買左4個燜燒煲!2大$1288!2細$538.但回家先發佢俾留2細煲我!打番去又話我 ...
你重傷啲

禁止訪問

大宅

多謝各位意見,我問過朋友佢話check 返stock 有機會拎返

首頁

尾頁

跳至