美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

打黎話可免費試做LASER FAICL(O係 CWB), 有冇人做過好唔好?
其實係做咩GA?
諗緊去唔去

大宅

回覆:adatamiam 的帖子

我唔會去,陣間又吾知要使幾多先出得門口。

大宅

回覆:英格XX IM LASER FACIAL

我一定唔會去,佢地好似sale得好勁,我曾經有朋友試過俾佢地氹佢買左好多野

侯爵府

引用:打黎話可免費試做LASER+FAICL(O係+CWB),+有

原帖由 adatamiam 於 15-05-22 發表
打黎話可免費試做LASER FAICL(O係 CWB), 有冇人做過好唔好?
其實係做咩GA?
諗緊去唔去 ...
以前做過,環境係舒適,但效果唔算特別好,不過超級無敵hard sell,如要去credit card/提款卡都係留喺屋企把啦,死lur爛lur,好cheap,無下次。

別墅

回覆:adatamiam 的帖子

做完喇 $1280laser全面包頸 不過冇join 平嗎?

水晶宮

引用:做完喇 $1280laser全面包頸 不過冇join 平

原帖由 adatamiam 於 15-05-22 發表
做完喇 $1280laser全面包頸 不過冇join 平嗎?
唔算好貴又唔算特別平,佢laser係全面嫩膚定打斑?朋友喺醫生做打斑+嫩膚都要$1,000, 冇包facial敷mask...

我喺IM做緊其他facial, 平均$5xx-8xx一次,我覺得效果ok, 環境舒服,係hardsell但唔算乞人憎,起碼冇喺我做緊facial時入房sell (以前試過去某D大或細美容院都邊做邊sell, 又換美容師), 唔買亦冇黑面,亦都未試過book唔到(但我每月15號準時mark定下月facial日期和美容師)。

別墅

回覆:Elenalan 的帖子

佢話係緊緻 同收毛孔 對色班都有幫助 好似係1064 有埋mask

首頁

尾頁

跳至