夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

自從個女出世後,同c6多左好多磨擦.... 好似今日同個女去睇醫生,個女個半月大,佢好堅持唔拎bb車,話搭車要收車又要搬搬抬抬上晚士好麻煩,咁咪順佢意啦,上到巴士佢抱住個女仲想上去上層坐,我當然出聲stop佢啦,點知佢仲話返我轉頭,我即刻覺得好委屈,之前等車站滴水叫佢行埋d,已經話我煩..... 出到去又話肚餓想食野,想講抱住個女好難食到野啫,佢又話我點解唔得...

仲有好多野.... 我都係為左個女既安全同健康... 次次出聲都話我,仲話我令到佢壓力大... 其實我做媽媽壓力都好大... 唉.... 勁唔開心

複式洋房

回覆:自從個女出世後..... 好想搵人呻...

可能我真係過份緊張啦,而我又太了解我c6係個粗心大意既人.... 我會諗下點可以提醒佢又唔煩既方法

複式洋房

回覆:自從個女出世後..... 好想搵人呻...

正所謂家家有本難念的經..... 其實我係咩都自己親手做,老公唔想我太辛苦,我都知佢好想參與我湊女既工作,我都唔想成日話佢,問題係好難唔出聲,好似洗奶樽,我習慣係自己房個廁所洗手盆再另外用個盆仔洗(因為廚房係我奶奶既領土),有一日老公幫我洗,我發現佢洗完就將d樽放左係廁所板上面,我堅係有潔癖既,廁所板上好多菌咖嘛,我都忍住唔出聲,再自己偷偷洗過...

首頁

尾頁

跳至