跳至

首頁

尾頁

別墅

小朋友 13 年 6 月出世, 佢寫明話要 20 個月先會幫小朋友開始排, 面見時間係 2 至 8 月, 想請問唔知小朋友有冇機會入到 or 有冇機會 interview? 我上年 12 月已經幫小朋友遞左申請表。

男爵府

引用:小朋友 13 年 6 月出世, 佢寫明話要 20 個

原帖由 skyyuki923 於 15-05-23 發表
小朋友 13 年 6 月出世, 佢寫明話要 20 個月先會幫小朋友開始排, 面見時間係 2 至 8 月, 想請問唔知小朋 ...
我仔係12年12月28日出世,我係13年3-4月左就幫阿仔交左表想排14年夠2歲時插班入n ,但一直都冇面試消息,到左15年1月左右我再問老師有冇機會面試K1,當時老師答覆係,學位少,報名人數多,未必排得到,多報幾間學校做選擇!!!
但到左今日老師打電話黎叫我仔面試K1,但我仔已有另一間半日制學校收左…但我一直心儀全日制學校…所以好心煩,唔知點好!!
如果你心儀呢間嘅話我建議你,叫交表,照排,到時有電話或有信就去面試

男爵府

引用:小朋友 13 年 6 月出世, 佢寫明話要 20 個

原帖由 skyyuki923 於 15-05-23 發表
小朋友 13 年 6 月出世, 佢寫明話要 20 個月先會幫小朋友開始排, 面見時間係 2 至 8 月, 想請問唔知小朋 ...
照我估計,你呢個情況應該係排唔到15年9月入學嘅n 班,因為你小朋友宜家郁接近兩歲,如果佢排到呢個學校入學嘅話,就應該通知左你,同埋如果排唔到n 班,份表會一直排到k,同埋你可以打電話去學校問下,宜家輪候情況丫,同埋始終龍b 會有部份遲一年入學同蛇b 爭學位,所以你要報多幾間

大宅

回覆:skyyuki923 的帖子

我仔將會讀今年n 班,以我所知應該full 左

首頁

尾頁

跳至