夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

我和先生一起十七年,有仔女,兩個月前,佢識咗個無牌泰吧兼逾期逗留的泰妹,呢兩個星期我搜集到好多證據、有親密相片,親密短訊、還有最有力證據:個女人發短訊要求我先生每月俾錢佢、短訊中提到有發生關係等字眼、連佢地去邊間酒店開房都查到,我也咨詢法律意見,現在已準備以通姦控告離婚,所有證據全部對男方不利、其實我寫件事出來,是想所有跟我一樣遭遇的太太、當發現丈夫外遇、請先冷靜、盡可能搜集證據,一旦好似我要離婚時,爭取膳養费同仔女福利都較有利、

大宅

引用:Quote:Keiheichan+發表於+15-5-23+06:46+我

原帖由 wing1388 於 15-05-23 發表
唔知點解睇完樓主呢個POST我覺得好悲哀,但悲哀嘅唔係因為樓主C6出軌,而係發覺而家普遍人對待婚姻嘅態度 ...
樓主都講發生過多次..姐唔係第一次...

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

回覆:因為一個泰國吧女要離婚了

佢有無順便叫你俾機會佢番黎住?

別墅

soso127 0 234竟
咁幫榨乾?抵佢死。一時諗住比隻雞做人世嘅人
智商絕對有問題。
·我以前做電訊,泰雞失蹤後佢竞然叫我帮佢查返泰雞喺泰國時打過比佢嘅號碼,真痴線

大宅

引用:回覆+Keiheichan+的帖子天有眼,個貪錢泰妓

原帖由 Keiheichan 於 15-07-20 發表
回覆 Keiheichan 的帖子

天有眼,個貪錢泰妓終於揸乾個賤男人,突然走咗返泰國失去聯絡,終於現形了,個賤 ...
👏👏👏👏佢都有今日。努力,活得比他好手。加油。

伯爵府

樓主有冇去驗身

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Keiheichan 發表於 15-7-20 22:23

天有眼,個貪錢泰妓終於揸乾個賤男人,突然走咗返泰國失去聯絡,終於現形了,個賤 ...

咁快榨乾?抵佢死。一個諗住同隻雞做人世嘅男人,
智商絕對有問題。

話時話,樓主你點知?

別墅

天有眼,個貪錢泰妓終於揸乾個賤男人,突然走咗返泰國失去聯絡,終於現形了,個賤男自己心中有數被騙了,錢同感情被騙了,但賤男仍死心不息千方百計想揾泰妹,根本多餘,泰妹突然返泰國失聯,巳經擺明係玩你,個蠢男之前過泰國半個月陪隻泰雞都係租酒店,隻泰雞連住邊都唔比佢知,根本一開始就處心積累要騙錢而家巳經冇可能揾到佢啦!我真係心涼,報應來了!

複式洋房

引用:Quote:wing1388 發表於 15-5-23 13:21 唔知

原帖由 soso1227 於 15-05-23 發表
樓主話佢老公已多次出軌,即是機會已俾完一次又一次,
試諗下一個FTM有仔女,
唔係忍無可忍又點會選擇離婚 ...
同意

複式洋房

引用:報入境處拉左個女。

原帖由 ImaNewbie 於 15-05-23 發表
報入境處拉左個女。
同意

別墅

回覆:Keiheichan 的帖子

通姦係離婚其中一種令法庭可以判即時離婚(單方面申請,證據確鑿,無須另一方同意簽字都可以即時生效)
你好勇敢好叻!相信好多太太遇到同樣事情,未必咁可以咁勇敢同灑脫!
加油,希望你同仔女將來開開心心生活!

大宅

引用:Quote:原帖由 wing1388 於 15-05-24 發表大

原帖由 Mlingluang 於 15-06-26 發表
唔同意!!!男人同女人既角色唔同,睇法就唔一樣……作為老婆,每日為屋企尽心尽力,工作、湊仔、煮飯、操 ...
男人袋裡有錢,就有權攞去買笑尋歡!
如果大部份男人都咁注重家庭倫理的話,色情娛樂業點有咁興盛?

大宅

引用:Quote:原帖由 為自然而活 於 15-05-23 發表

原帖由 wing1388 於 15-05-24 發表
大家睇嘅只係樓主單方面嘅講法,而我所深究嘅係樓主c6出軌嘅原因,但我冇話過樓主c6所做係正確,但亦需要了 ...
唔同意!!!男人同女人既角色唔同,睇法就唔一樣……作為老婆,每日為屋企尽心尽力,工作、湊仔、煮飯、操持各種家務,每日忙忙忙,連扮靚時間都無,還要悭家,精打細算,為屋企貢獻甘多,難道還要時刻去取悅老公??外面果D女人,收得你錢,只係負責扮靚同取悅你,當你皇帝甘……能一樣嗎??竟然將出軌既責任强加於女人身上,真係不敢苟同!!

大宅

回覆:小manman 的帖子

別墅

引用:男人就係咁賤,個泰妹皮氣唔太好又惡,咁快

原帖由 Keiheichan 於 15-06-25 發表
男人就係咁賤,個泰妹皮氣唔太好又惡,咁快已經有爭執,send嚟話掛住我,但我己經唔再在乎呢件垃圾,只想分 ...
樓主加油

別墅

男人就係咁賤,個泰妹皮氣唔太好又惡,咁快已經有爭執,send嚟話掛住我,但我己經唔再在乎呢件垃圾,只想分佢錢同物業,我而家心情舒暢,食住花生睇佢地结局,佢地结到婚我乜都得!

別墅

肯定唔會,同佢打得離婚官司,一定冇得返轉頭,我放長雙眼睇隻'泰G遲D一定會要個X街結婚攞居留權然後揾第二件水鱼,到時我要個衰人見到我活得比佢好

複式洋房

引用:Quote:豬兜有通話丝錄網上香發表於我知台15

原帖由 Keiheichan 於 15-05-24 發表
訊息同通話纪錄網上查,至於我知佢地邊間酒店開房係查map
上網可以查?點樣查架?

首頁
12345...9

尾頁

跳至