夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:Quote:Keiheichan 發表於 15-5-23 06:46 我

原帖由 wing1388 於 15-05-23 發表
唔知點解睇完樓主呢個POST我覺得好悲哀,但悲哀嘅唔係因為樓主C6出軌,而係發覺而家普遍人對待婚姻嘅態度 ...
我唔同意你所講的野~

請問你回應前有無爬左文先呀??

樓主講左17年黎,佢老公已經n次出軌,即係話樓主已比左n次機會佢老公,咁都唔算曾經有努力挽救婚姻嗎??

如果樓主唔愛佢老公,一早就分開,使唔使等到今時今日呀??

再講,一個對老婆n次不忠的男人,佢又有幾愛樓主呀??佢有顧及到樓主的感受嗎??

到左呢個地步,而樓主本身都有2個仔女,講白d,樓主唔食對仔女都要食喇,本來生活就係咁現實架喇,無錢點生活點養大對仔女呀??

再講,對住一個咁不知所謂的男人,唔同佢講錢唔同仲同佢講感情咩??樓主依架為自己為仔女爭取最大的利益,絕對係正常又正確的做法~

yiu_fire    發表於 15-6-20 21:19
baby_lover    發表於 15-6-1 08:19
Angus9527    發表於 15-5-27 00:04
fafadimsum    發表於 15-5-24 21:57
Nancy20090615    發表於 15-5-24 12:21
rainbow000    發表於 15-5-24 00:36
為自然而活    發表於 15-5-23 23:11

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 小manman 於 15-05-23 發表我

真係睇唔到樓主原文有提及過喎⋯只係睇到佢話係兩個月前發生⋯

...
所以我咪問你有無爬文囉,樓主原文確係無講,但你睇番#8就有講~

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 小manman 於 15-05-23 發表所

咁我都只係引用佢原文啫⋯
所以我通常都爬哂文先留言,如果無時間爬哂,我都會話自己未有時間睇哂全部的留言,咁做就係避免自己比錯意見~

咁你依架知道都無問題喇

翡翠宮

引用:今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個

原帖由 Keiheichan 於 15-05-30 發表
今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個泰國婆,可惜入境處去掃場時個八婆唔喺度,只拉咗其他泰妹,真係 ...
如果係我,我唔會話比佢知,係我舉報隻泰雞,根本無需要講,佢衰左係佢的事~

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 devil621 於 15-05-27 發表其

原帖由 KIKI678 於 15-05-27 發表
男人去到呢個位,唔單系講 最好女人都搵到錢 減低佢負擔 ka la。

大6 扮弱者 再加 強勁 嗲功 冧功 擦鞋功 ...
我真係無咁的本事令自己老公養我同個女不特止,仲養埋我全家,自問無咁的手段~

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-27 發表無

原帖由 devil621 於 15-05-27 發表
其實我見大部分既內地女人落到黎只會做少奶奶,相反香港女性能力高,朝早返工,夜晚湊仔,公一份婆一份,又 ...
老實講,朝早返工,夜晚湊仔,真係得閒死唔得閒病,仲邊得黎多餘時間同你講溫柔呀,仲要好多男人扮大爺唔主動幫手,好似湊多個大仔咁,真係見到都火滾喇!!

除非嫁左做少99再請工人過我使,我有大把錢濕平、做facial、修甲……咁我就會非常有閒情去同你慢慢溫柔囉!!

首頁

尾頁

跳至