親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

暑假想去個短遊,有老有少,去邊度好?

別墅

回覆:華欣定芭堤雅⋯

我都諗緊⋯我朋友話芭堤雅太多人,叫我去華欣好d, 但華欣又遠d , 又好似少d野做

別墅

回覆:vamosbebe 的帖子

兩個地方都需要在曼谷機場轉車,扶老攜幼又唔太方便。跟團又太搞笑⋯ 唔知點好!

別墅

引用:我都諗緊⋯我朋友話芭堤雅太多人,叫我去華

原帖由 vamosbebe 於 15-05-23 發表
我都諗緊⋯我朋友話芭堤雅太多人,叫我去華欣好d, 但華欣又遠d , 又好似少d野做

...
華欣有個新嘅水上樂園,啱小朋友!

大宅

有小朋友去, 我會揀華欣

別墅

引用:有小朋友去,+我會揀華欣

原帖由 poonsansan 於 15-05-23 發表
有小朋友去, 我會揀華欣
有冇酒店推介?

大宅

回覆:linglihk 的帖子

如果要位置方便的,華欣Hilton

伯爵府

我都想知華欣有什麼野玩,有老有嫩有bb。

只知芭提雅,車程短個半鐘,華欣要3小時車程。芭堤雅有水上樂園,art in paradise, 騎大象。晤知華欣有咩玩?

大宅

如果一家人HEA我會去芭堤雅,華欣要3小時車程長了!坐完3小時機又3小時車已經無左半天! 有老人家又辛苦,反正都是想一家人relax 吓, 何苦。芭堤雅食野行街都算方便,再選間resort住吓,真係一樂也!
e.g. Cape Dara Resort, Sheraton Hotel, Centara Grand Mirage Resort Beach, Dusit Thani Resort, Siam@siam Hotel, Rose Bay Resort, August Suites Hotel,

sfccwy    發表於 15-7-9 02:55

侯爵府

我同c6選擇咗去芭堤雅,同我父母over65歲,再加2歲左右亞囝,係香港訂晒飛機酒店,就whatapps揾車由機場接我地去芭堤雅酒店(大約個半鐘到,因有老人家中間停咗係休息站食M記同去洗手間),幾日之後再接我地出曼谷酒店,回程送去機場。
個人覺得芭堤雅近D,車程2個鐘內,有老有細比較好D,我地選擇酒店係沙灘路(又長又一眼睇晒既單程路),兩老晨早又可以行下,又唔怕佢地唔識路返酒店。

複式洋房

回覆 Percy210 的帖子

Can u pm driver contact?

侯爵府

引用:回覆 Percy210 的帖子Can u pm driver cont

原帖由 ycmcns 於 15-07-08 發表
回覆 Percy210 的帖子

Can u pm driver contact?
已pm

首頁

尾頁

跳至