自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我忽發奇想有時係少年成長同教育皇國都見到D reply頭頭是道咁
你問佢詳情,仔女情況,又支吾以對,而且一定帶頭盔,次次都我朋友,聽講...
大家估下會唔會有細路係會員,然後扮成JM?
你知啦,小朋友假期咁得閒,一兩個月就可以做到府級甚至宮級會員
來個大滲透,知道下你地動態同人地罪案情況

珍珠宮

引用:我忽發奇想有時係少年成長同教育皇國都見到

原帖由 出走到盡頭 於 15-05-25 發表
我忽發奇想有時係少年成長同教育皇國都見到D reply頭頭是道咁
你問佢詳情,仔女情況,又支吾以對,而且一定 ...
小朋友得閒都打機睇電視啦,邊會上bk

男爵府

畀面勳章

回覆 我係c奶 的帖子

我真係見過小學生搭巴士討論BK內容可能見媽媽上
自己又上來八卦

公爵府

咁你係唔係細路?

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

子爵府

引用:Quote:原帖由 出走到盡頭 於 15-05-25 發表

原帖由 我係c奶 於 15-05-25 發表

男爵府

畀面勳章

回覆 Mrs.Luckycat 的帖子

大細路:lol

男爵府

畀面勳章

回覆:其實有無小朋友係BK會員?

我都算由細路時期開始留意bk既

My Dear Son, CaydenMama love you forever

子爵府

畀面勳章

肺女有bk ac,不過唔太常見

男爵府

咁都比你諗到

別墅

回覆:yoyocandy 的帖子

17歲叫吾叫細路

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:回覆 我係c奶 的帖子我真係見過小學生搭巴

回覆 我係c奶 的帖子

我真係見過小學生搭巴士討論BK內容可能見媽媽上
可能監視媽媽

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

全部都係細路………幾廿歲的大細路

男爵府

珍珠宮

比較少見(又或者亦唔會表露自己年齡), 記憶中見到話係"細路"用自己阿媽ACCOUNT出POST。不過發生得呢d情況, 好多時都係阿媽講錯野, 借自己仔女搵落台階

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

禾覺得禾仲巧細囉

珍珠宮

唔會呱,我諗無小朋友鍾意同師奶吹水呱

大宅

引用:Quote:原帖由+出走到盡頭+於+15-05-25+發表

原帖由 我係c奶 於 15-05-25 發表

珍珠宮

我十五歲已開始睇下bk post
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

首頁

尾頁

跳至