自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

魚毛媽2008 發表於 15-5-26 14:48
咁似我以前返工個度…………堆田區

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

超級特務 發表於 15-5-26 15:04
我設計架,搵人訂造。
我幾鍾意我個衣櫃
..你兩公婆瞓咁細張床? 你件舊傢俬應該唔細件架喎.......佢瞓地下呀?

miffymiffy    發表於 15-5-26 23:33
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

超級特務 發表於 15-5-26 16:10
折墮哩, 瞓細房係咁, 一人得2尺, 叫佢打側瞓
..咁先夠恩愛, 當年我同男友同居, 都係兩條友瞓3X6咋, 你多我一呎啦....

琥珀宮

180 發表於 15-5-26 16:15
..咁先夠恩愛, 當年我同男友同居, 都係兩條友瞓3X6咋, 你多我一呎啦....
...
..家陣就唔得啦...我兩公婆都肥C大隻....很肯定晚晚都會有一個落左地瞓...

琥珀宮

超級特務 發表於 15-5-26 16:10
折墮哩, 瞓細房係咁, 一人得2尺, 叫佢打側瞓
..你一定要瞓埋邊個位呀....

琥珀宮

超級特務 發表於 15-5-26 16:19
你當年都唔得閒瞓啦, 幾多尺有咩所謂
...空間大D, 花款可以多D嘛.......

琥珀宮

超級特務 發表於 15-5-26 16:37
舊傢俬幾錫佢地, 話唔可以剝奪小朋友玩玩具既基本權利, 自己犠牲個櫃俾佢地擺玩具....
...

琥珀宮

超級特務 發表於 15-5-26 16:39
有件金城冇咁既款, 住劏房都玩得好開心啦
..衰鬼....講晒人地D心事出尼..

首頁

尾頁

跳至