親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

plan 緊4日行程,但唔想換酒店,所以想問下住近那邊會好D?
Thanks

禁止訪問

BK Milk勳章

回覆:沖繩住市中心 定 住海邊好???

禁止訪問

別墅

引用:plan+緊4日行程,但唔想換酒店,所以想問下

原帖由 justnew 於 15-05-27 發表
plan 緊4日行程,但唔想換酒店,所以想問下住近那邊會好D?
Thanks
海邊有乜正酒店推介?

子爵府

引用:Quote:原帖由+justnew+於+15-05-27+發表pla

原帖由 linglihk 於 15-05-27 發表
海邊有乜正酒店推介?
Mariott resort & spa. 上年住過,6月再住。

子爵府

Rizzan Sea-Park Hotel Tancha-Bay

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

價錢已經反映左一切.....

禁止發言

回覆:沖繩住市中心 定 住海邊好

男爵府

首先諗下自己會去邊先啦, 市中心同北部海邊已經相差1小時車程, 不過我都會選擇住海邊

大宅

北面啲酒店靚啲,啲水又靚啲,不過又遠好多,如果想有沙灘又唔想換酒店可以考慮下中部嘅美國村或者恩納

子爵府

海邊, 沖繩緊係陽光海灘, 5月頭去完, 5日4夜, 住2日美國村2日那霸

子爵府

如果你去日本係為shopping, 就唔會揀沖繩啦! 去沖繩都係陽光海灘, 唔洗問阿貴, 住沙灘酒店 我上次去住呢間:

http://www.hotelmonterey.co.jp/en/smart/htl/okinawa/index.html

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:如果你去日本係為shopping,+就唔會揀沖繩啦

大宅

^GGmami^ 發表於 15-5-28 23:31
如果你去日本係為shopping, 就唔會揀沖繩啦! 去沖繩都係陽光海灘, 唔洗問阿貴, 住沙灘酒店 我上次去 ...

I have stayed in this hotel in Osaka, a very good one.

Btw, is it convenient to take public transports in case we are not drivig?

男爵府

justnew 發表於 15-5-29 10:24
I have stayed in this hotel in Osaka, a very good one.

Btw, is it convenient to take public transp ...
honestly, no

Beach Tower is a better choice if you are not driving

子爵府

引用:Quote:^GGmami^ 發表於 15-5-28 23:31 如果

原帖由 justnew 於 15-05-29 發表

Btw, is it convenient to take public transp ...
真係唔知道, 因為我地自駕, 酒店就近萬座毛, 附近都多食肆嘅

大宅

咁 Beach Tower 好D 或 Hotel Monetery 好呢?

男爵府

jmvchan 發表於 15-5-29 15:40
咁 Beach Tower 好D 或 Hotel Monetery 好呢?
自駕: Monterey, 環境好正
唔自駕: Beach Tower, 行幾步已到Aeon

首頁

尾頁

跳至