夫婦情感

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

回覆 DDMMYY2015 的帖子

樓主,你有無調返轉嚟諗,點解你老婆要信你,你做咗的乜令你老婆可以相信你,你老婆因咩要信你,你可以例到幾多個原因?

再另一樣,你現在所有對你老婆做的事,掉轉,係你老婆對你咁做,你個心又會點呢?不要只是諗一諗就答,因為咁樣,你不會有身同感受的感覺,你要一個人靜靜的,閉上眼睛,諗下如你老婆對你咁樣做,你口說相信,無所謂,她不會這樣對我,但心內面呢,一點點感覺都無?

chilingkong    發表於 15-5-30 17:40

大宅

引用:Quote:soso1227+發表於+15-5-27+13:37+你同

原帖由 DDMMYY2015 於 15-05-27 發表
咁個女仔一直都係叫我bear bear, 唔通我唔可以有朋友咩? 我當個女仔係朋友啫, 但我老婆就小氣到要我叫個女 ...
賤中之最!
老婆有左先承認她是老婆,甘你一開始當你老婆係咩?

不如襯早放生你老婆啦!唔好將自己犯錯加响你老婆身上!

chilingkong    發表於 15-5-30 17:41

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Nancy20090615 發表於 15-5-27 12:56

我有答我老婆, 咁hi下條囡啫, 我到最後條女問我係唔係約時間, 我都無去啦, 否則, 佢wechat都會睇到我同條囡 ...
咁你無啦啦做咩hi囡姐。hi得就有呢個心。你做返多d野比返信心你老婆啦!

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

a

Content deleted and ths for all comment

大宅

個post plastic味好重~~~版主你d reply 真係好無知!!!國民生產總值:27

falalala    發表於 15-6-29 02:28
TiffChan    發表於 15-5-27 16:30

複式洋房

跟本就特登開個post嚟博你老婆睇到咋?!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 13:48
咁個女仔一直都係叫我bear bear, 唔通我唔可以有朋友咩? 我當個女仔係朋友啫, 但我老婆就小氣到要我叫個女 ...
完全明哂,你根本唔想結婚,
個B應該只是意外,
如果你老婆係BK友,
唔該佢醒下,
你唔會改亦對佢冇愛,
落左個B或找母親的抉擇,
不應累自己一世。

大宅

小豬澄 發表於 15-5-27 14:04
下你講到你好偉大咁喎 你依加承認佢係你老婆so?佢同樣都可以以後唔承認你做佢老公
你真係幾好笑
承認好似大 ...
我同佢未結婚. 未有BB之前, 佢只係我女朋友.

子爵府

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 14:07
咁的確我係自已主動add條囡, 我亦對我老婆承認, 我係想搵. 但我點講佢都唔信我到最後係無做到對佢唔住o既 ...
你兩公婆天生一對一個就去搵女, 一個就陀住BB偷偷食煙, 我只覺得個BB時最可憐!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:DDMMYY2015 發表於 15-5-27 13:48 咁

原帖由 soso1227 於 15-05-27 發表
個B應該只是意外,
如果你老婆係BK友,
Agree

子爵府

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 14:11
我同佢未結婚. 未有BB之前, 佢只係我女朋友.
不知所謂下死下一代! 

大宅

soso1227 發表於 15-5-27 14:11
個B應該只是意外,
如果你老婆係BK友,

點解你哋就係要放棄個生命, 我係唔打算有BB, 不過都既然有BB. 點可以殺咗佢? 我同老婆好有經濟能力, 我又點解要佢去個BB去MOTHER'S CHOICE? 我老婆成日都係咁講. 點解你啲女人咁恨心?

我為咗我老婆同BB, 同屋企反晒面. 我仲唔算愛佢?

瑪瑙宮

您咪結婚把喇.

一定要 hi 39547 的私鐘妹? just say hi only? 咁 hi 黎做乜, 好得閒? 吹水可以搵朋友, 您無朋友的?

男爵府

有一些事實,你必須要承認。

世上沒有一種東西叫浪子,那是電影橋段,只有早已過了成年卻不負成年人責任的男人,老婆大肚夜半飛車,不想生小孩又不做安全措施,希望跟老婆以外的女人有性關係但不勇於承認。

世上的男人都好色,但不一定沒有自制能力,不一定每個都是嫖客。

婚姻是一夫一妻,你不能掛羊頭賣狗肉,天真地認為結了婚還能保持自己縱慾的習慣或嗜好。

你不知道自己在做什麼,會令你身邊的人都遭殃,你沒有責任要成為其他人心中的好男人,但你有責任不要害了別人的將來。

大宅

引用:Quote:anan3388 發表於 15-5-27 13:52 咁好

咁的確我係自已主動add條囡, 我亦對我老婆承認, 我係想搵. 但我點講佢都唔信我到最後係無做到對佢唔住o既 ...
就當你真心想解決先。

你第一要明,佢唔會無拿拿好返無事。

你一定要做嘢去修補。

你一定要諗清楚你自己揀邊條路,係玩嘅路定係婚姻家庭的路。

揀好,就決心去做。

選老婆囝囡,你就要有自控力,有承擔,收心養性,斷哂bearbear朋友,飛來囡,仲要證明俾你老婆睇到。問心你做得到否。

做得到,真心玩夠,真心明白自己衰咗咩,再問有咩方法幫你太太,幫你補救

未玩夠就坦白同你太太講,就由佢決定點了。唔好再把bb責任掉哂俾太太。萬一佢去落咗佢,你一樣有責任。

你,想清楚決心做bb爸爸未?

大宅

Nancy20090615 發表於 15-5-27 14:20
您咪結婚把喇.

一定要 hi 39547 的私鐘妹? just say hi only? 咁 hi 黎做乜, 好得閒? 吹水可以搵朋友 ...

我已經好後侮... 我亦都同佢講咗對唔住.... 但佢而家不斷話我唔關心佢, 佢不斷指摘我17號佢零晨入咗急症室, 但我17號朝早hi條囡...

大宅

anan3388 發表於 15-5-27 14:24
就當你真心想解決先。

你第一要明,佢唔會無拿拿好返無事。

多謝你o既意見. 我會盡力愛佢, 我亦同佢講唔會愛出邊啲女人, 佢哋只係交易.

我決心同佢一齊揍大個BB, 我只係唔想佢再因為唔信我而傷害自已, 食煙對佢對BB都無好處.

瑪瑙宮

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 14:28
我已經好後侮... 我亦都同佢講咗對唔住.... 但佢而家不斷話我唔關心佢, 佢不斷指摘我17號佢零晨入咗急症室 ...
唔知您點, 就算 ai 到佢唔走, 生埋 b , 漫長人生您又可以只對住佢嗎?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 14:28
我已經好後侮... 我亦都同佢講咗對唔住.... 但佢而家不斷話我唔關心佢, 佢不斷指摘我17號佢零晨入咗急症室 ...
如果你唔係來BK發膠post踩場,則你所作所為絕對不值得原諒,
你老婆17號凌晨入急症室,
幾個鐘頭之後你就add私鐘妹?
帶個BB來呢個世界並唔係單係養佢,
你兩個都唔ready做人父母,
唔好害個BB。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 14:39
多謝你o既意見. 我會盡力愛佢, 我亦同佢講唔會愛出邊啲女人, 佢哋只係交易.

我決心同佢一齊揍大個BB, 我 ...
外面D女人只係交易,好一隻雞蟲,
勁!

chilingkong    發表於 15-5-30 17:45
babyhoi    發表於 15-5-27 22:44

首頁
12345...18

尾頁

跳至