夫婦情感

跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

都唔明D男人, 動機好明顯係想去搵, 只係當日個私鐘妺無理你而唔成事, 就理直氣壯話自己無做, 仲要怪人點解唔信佢...哈~ 我真係覺得好攪笑..

你老婆打算去叫鴨, 但當日隻鴨有BOOKING, 唔得閒SO你老婆, 第日隻鴨得閒搵返你老婆, 你老婆又好主動咁同隻鴨傾計喎, 跟住俾你知佢搵鴨, 但佢堅持話我都無同隻鴨做, 你點解可以唔信我架...係咪幾好笑?

小肥柒    發表於 15-8-27 14:04
linicki    發表於 15-5-28 02:32
happyb_happyb    發表於 15-5-27 14:13
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

大宅

回覆:點解老婆唔信我

你覺得你都無真係做但老婆當你做咗,所以你覺得被屈。

但你又有無從你老婆角度睇下,你約咗嘞,居然會去約,已經好傷心,佢有咗你骨肉㗎!

信任係被你一手破壞。好難怪佢唔信你。

你冷靜下,反省下你究竟想點!

仲有你居然敢在此出個咁嘅po,我都唔知話佩服你,定係話你儍好了。。。由此可能你真係好唔明白女人諗乜。

fifihon    發表於 15-9-30 09:17
SVbaby    發表於 15-5-27 16:32

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

Content deleted and ths for all comment

大宅

小豬澄 發表於 15-5-27 13:21
如果你係值得信任點解唔信你?
同樣問題 你老婆去hi鴨仔 跟住去街玩3個鐘再番黎 同你講我無玩鴨仔你信嗎?
...
只要係佢講, 我會信.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 13:25
我好奇啫, 其實我老婆懷心好重. 佢成日都覺得我唔愛佢, 佢成日以為我掛住之前暗戀o既女仔, 成日都以為我當 ...
你同自己暗戀嘅女仔保持聯絡,繼續enjoy人地叫你bearbear,
你覺得冇問題?

你add私鐘妹,
Hi人地,再失蹤3個鐘「遊車河」,
你覺得冇問題?

正常人都會懷疑你,
所以你老婆好正常,
唔識做人老公就唔好結婚生仔害人啦!

肥C奶肥C奶    發表於 15-6-29 11:39
TiffChan    發表於 15-5-27 16:25

大宅

Content deleted and ths for all comment

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:soso1227 的帖子

其實我都唔明點解遊車河點解要失蹤既?

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:小豬澄 發表於 15-5-27 13:21 如果你

原帖由 DDMMYY2015 於 15-05-27 發表
只要係佢講, 我會信.
都係個句 你值唔值得信 你老婆自己知
在我 我老公咁做我絕對唔會信
好奇害死貓你唔係唔會知下話 我大女8歲都明白一個道理 好奇到出左問題爆獲就要承受番個風險
你仲要知道你老婆係疑心重既人 仲要玩好奇 咁你就真係低死
可咩憐姐 你自己做d信任既行為想人信你 除非你老婆真係愛你愛到盲 但盲都會有一日開眼 到開眼時未必修補到個關係

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 13:37
我無約條囡, 只係條囡肯俾我add之後幾日, 我hi咗條囡一句, 之後兩日條囡再問我, 係唔係約時間但無覆.
我老 ...
點解20號早上要再search條女先,Search完就「遊車河」,
真係得!

你有前科你老婆先睇你電話,
佢應該好快對你死心!

別墅

回覆:ozduckie 的帖子

認同

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:點解老婆唔信我

即係呢對住d疑心重既人仲要去挑戰佢
咁其實你都想分開姐
你好奇心咁重 今日hi 遲下又好奇就上?
你未明白你老婆傷心乜 你好年輕?

大宅

soso1227 發表於 15-5-27 13:37
你同自己暗戀嘅女仔保持聯絡,繼續enjoy人地叫你bearbear,
你覺得冇問題?
咁個女仔一直都係叫我bear bear, 唔通我唔可以有朋友咩? 我當個女仔係朋友啫, 但我老婆就小氣到要我叫個女仔唔好再叫我bear bear.
我真係無去, 如果要去, 我去搵一樓一都得仲得.

我唔想生仔, 如果佢唔係有咗BB, 我應該同佢分開. 我而家都已經承認佢係我老婆, 承諾愛佢同佢BB. 但佢而家就不斷叫我走. 早兩就同我講個BB無咗心跳, 等我以為BB死咗, 令我唔開心咗好耐.

水晶宮

DDMMYY2015 發表於 15-5-27 13:27
只要係佢講, 我會信.
你信佢係因為佢賢淑吾會甘做,你老婆吾信你既原因係你有前科,賤格。你知吾知老婆生仔,係同鬼門關-扇門之隔咋,lee D 係-位醫生同我地講架,你老婆同你陀,你諗都衰格啦,仲行動埋去Hi 人,仲話係吾係陀B冇做野所以亂諗野。早放工可以去買餸煮餐飯同老婆撐枱腳,食完飯洗完碗同老婆行下公園或睇下電視啫。如果你老婆信你,我會上黎bk 問,係咪大肚婆陀B會變得低B
既?你睇邊個jm 會信你啦!

大宅

veroshea 發表於 15-5-27 13:40
其實我都唔明點解遊車河點解要失蹤既?
都唔算失蹤, 我無講底一聲俾佢. 佢到十一點半見我未返屋企. 才問我去咗邊.

大宅

引用:Quote:anan3388 發表於 15-5-27 13:25 你覺

我無約條囡, 只係條囡肯俾我add之後幾日, 我hi咗條囡一句, 之後兩日條囡再問我, 係唔係約時間但無覆.
我老 ...
咁好心你頭po就唔好寫“搵“私鐘妹啦。
咁寫十個有十一個都以為你係嗰種搵。
係,你無做但被懷疑會嬲,覺得老婆唔信你。

但其實人同人關係要好多努力去溝通。
你似“心照啦“嗰種,唔會成日從對方角度諗下人哋點諗(見你咁寫po就知啦

你太太就無乜女全感,又加上有bb影響自信和情緒

女人係要好多肯定㗎

你凡事交帶些,顧慮一下你太太。如果你仲愛佢和bb,你下咗啖氣後就認下錯啦,仲有,要畫公仔畫出腸咁解釋返件事。

首先你無hi人哋,無search人,一點都無諗過,身無屎,本來就乜事都無,有老婆有bb幾咁幸福?

好蠢

大宅

大宅

引用:Quote:soso1227 發表於 15-5-27 13:37 你同

咁個女仔一直都係叫我bear bear, 唔通我唔可以有朋友咩? 我當個女仔係朋友啫, 但我老婆就小氣到要我叫個女 ...
唔想生,又同你太太咩?你腦荀生埋未?識得咩叫安全嗎?

子爵府

回覆:DDMMYY2015 的帖子

抵*死

翡翠宮

一旦信心失去之後,要好難去復原,你盡量俾多D信心佢,陪佢多D

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:soso1227 發表於 15-5-27 13:37 你同

咁個女仔一直都係叫我bear bear, 唔通我唔可以有朋友咩? 我當個女仔係朋友啫, 但我老婆就小氣到要我叫個女 ...
下你講到你好偉大咁喎 你依加承認佢係你老婆so?佢同樣都可以以後唔承認你做佢老公
你真係幾好笑
承認好似大哂咁

你地不如傾下仲係唔係行到落去啦 你仲未適應或者適合做人老豆同老公

首頁
12345...18

尾頁

跳至