自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:會幫 始終都係daddy既小朋友 調轉念 個女人

原帖由 車厘小姐 於 15-05-27 發表
會幫
始終都係daddy既小朋友
調轉念 個女人咁後生都肯跟你屋企人
你咪傻啦,大陸女人為餐飯就可以賣自己架喇, 今日叫你老公,你返香港就輪到第個老公, 佢地係男人痴埋都生得仔, 幾個仔女唔同老豆都無問題。佢地唔同香港女人啊,同老公意外有咗都仲會諗要唔要好!

禁止訪問

珍珠宮

回覆:求意見:爸爸的小3家庭

彩佢都傻,點證明係你老豆親生先?就算係親生,我都唔會幫,我為咩要為d九唔搭八既人傷害自己媽媽?為左自己個阿媽,我要幾絕有幾絕!邊個幫d野仔我就同邊個反面!

珍珠宮

錯不在小朋友

萬物皆空,因果不空

珍珠宮

仲有,個大陸婆搵個大自己咁多既男人,預左架啦!冇人迫佢咁賤做人二奶,冇人迫佢生兩個!呢d真正係條路自己簡,xx唔好喊。佢地成績咁優異,佢咪自己努力搵錢供書教學囉!你估你地幫左佢地,d大陸人會感恩圖報呀?睇個女人賤到搶人老公,仲咁厚面皮求人仔女幫忙就知冇可能啦!

子爵府

引用:大陸賤三最叻係咩?扮可憐lor!理得佢死呀

原帖由 See 於 15-05-27 發表
大陸賤三最叻係咩?扮可憐lor!理得佢死呀!
totally agree

大宅

你有冇理過媽媽既感受,無論佢點慘都好,你都吾應該插手呢件事,愛錫你媽媽既話就避開佢啦!

男爵府

易請難送 現在就話學費姐 下一刻又吾知要咩

子爵府

叫人幫忙比仔女讀最基本既學校就話姐, 叫人幫手比仔女讀貴價私校真係好過份. 錢就真係一定唔好比, 都唔好收養啦..叫果2個有HKID既細路黎HK講普通學校啦, 真係讀得叻既, 平民學校一樣可以讀得叻.

伯爵府

BK Milk勳章

我預左將來都會面對相同問題,我一定唔會顧小3既小朋友,雖然我同我爸爸關係好好,但我真係做唔到…

別墅

唔會幫佢養便宜仔女,佢生佢自己顧!你今日幫佢,他日佢未必會多謝你!我係你會企硬唔會幫

侯爵府

根本就係電話騙案
如果天空總是黑暗的,那就摸黑生存;如果發出聲音是危險的,那就保持沉默;如果自覺無力發光的,那就蜷伏於牆角。但不要習慣了黑暗就為黑暗辯護;不要為自己的苟且而得意;不要嘲諷那些比自己更勇敢熱情的人們。我們可以卑微如塵土,不可扭曲如蛆蟲 - 曼德拉

男爵府

幫開有條路,仲要係無止境嘅路。
幫佢不但不會感激,若有天妳財政有困難幫唔到,對方只會臭罵妳殘忍。

我有兩個親人都係為咗大陸女人拋棄原配,
我見盡大陸女人嘅犀利手段,
妳真係唔使擔心呢挺人嘅生存能力。

冷血嘅人唔好回覆我

伯爵府

畀面勳章

你爸爸臨終前都無提一句,咁應該唔需要你哋處理了,放心吧!

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

首先,佢地身份係有可疑。
第二,即使佢真係你爸小三家庭,你爸到走都唔提出叫你地照顧佢地,當中一定有原因(可能小孩不是你爸所出),你爸就係唔想你地為佢地做任何嘢先唔講低。

係我就唔會理。

伯爵府

回覆:mlsy2012 的帖子

最好唔好理......

男爵府

先去驗DNA,再問清楚媽咪意見,媽咪話想幫的話都要有底線,

男爵府

陪月勳章

引用:根本就係電話騙案

原帖由 pyjess 於 15-05-28 發表
根本就係電話騙案
好岩!可能由頭到尾都唔識!

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

男爵府

陪月勳章

引用:Quote:emiliarabbit+發表於+15-5-28+00:35+

原帖由 尼古丁 於 15-05-28 發表
同感呀好JM 鬧還鬧, 夠胆踩上門找麻煩一於流DNA 包膠先, 告上大陸法院, 要個賤人勞教
咪係,對佢地完全唔需要同情,做小三破壞人地家庭,呃身份証呃錢呃感情,30幾歲跟個做得老豆既男人你話係因為愛情?搵鬼信!

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

全世界既細路都無辜架啦,呢D野咪等生佢果個負責囉~幾萬蚊我捐去比無國界醫生條氣都順D丫,幫得仲多人,仲可以扣税添

兔仔得媽    發表於 15-5-28 17:15

首頁

尾頁

跳至