跳至

首頁

尾頁

洋房

有無參加幼兒playgroup?係咪我要求高?

我個bb 17個月大,我想佢學下點同人相處,所以同佢試左個playgroup。我覺得老師唔係好得,但唔知會唔係自己要求太多呢?請大家講下你地參加d playgroup 的老師係咪都係咁?有無D好介紹呢?
話說今日得好少學生,有2個老師。第一節唱遊部份已經覺得老師有d cool,我地係新人,佢都無話嘗試了解下。然後到左玩大肌肉遊戲時,已經係2個老師帶2個學生。咁我個仔係完全唔理老師的指示,自己周圍走。老師就淨係企係度,無做任何野去帶領我bb或誘導下佢去做所要求的動作。
我覺得佢地好求其同無咩愛心,唔係好夠積極lor。覺得同我自己帶bb去室內遊樂場玩無‘咩分別。
我係咪太高要求呢?

大宅

原文章由 SDTsoi 於 6-25-08 22:45 發表
有無參加幼兒playgroup?係咪我要求高?

我個bb 17個月大,我想佢學下點同人相處,所以同佢試左個playgroup。我覺得老師唔係好得,但唔知會唔係自己要求太多呢?請大家講下你地參加d playgroup 的老師係咪都係咁?有無D好介紹呢?
話說今日 ...

我唔覺要求高囉...
有時一個帶 4 個 BB (因每個 B 都有家長),
佢見到呀囝唔理佢, 佢都會即刻引佢,
若呀仔都唔理佢, 佢就會轉頭先理佢... (攪點其他先)

洋房

我都係期望d老師係咁je, 我想都係搵過第二間。
請問你有無好介紹?

原文章由 xoboy1125 於 08-6-26 13:57 發表

我唔覺要求高囉...
有時一個帶 4 個 BB (因每個 B 都有家長),
佢見到呀囝唔理佢, 佢都會即刻引佢,
若呀仔都唔理佢, 佢就會轉頭先理佢... (攪點其他先) ...

大宅

原文章由 SDTsoi 於 6-26-08 19:58 發表
我都係期望d老師係咁je, 我想都係搵過第二間。
請問你有無好介紹?

呀仔依傢係"東山" 讀小北歐...
因為我覺得到到都係 PG 唶,
若果貴小小可以學埋外語係未抵D先

依傢有暑期班都好抵, 如果我介給你會仲平D...

首頁

尾頁

跳至