自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

逢月底可以約下一個月的 booking
1,無啦啦所有星期六日唔俾約,話留左俾VIP!
2. 咁我約平日啦!又打電話來話呢日唔得果日唔得
3. 約好哂喇,booking 前一日叫我改時間!

你唔想賴野就千祈咪 join!
正黑店!!

男爵府

我也認同!我開了減肥course...都做不到十次
勁激氣

珍珠宮

回覆:英格蜜兒正黑店!有錢都唔好 join!

睇住比人告丫, 開哂名, del吧

珍珠宮

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

可向消委會投訴嗎?

大宅

皮幾野開個 course,一肚氣,攪大件事佢啦!!
雖然一雞死一雞嗚!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

別墅

我親戚外地回港放假,試做facial ,之後想叫她join course,梗係唔join,幾年才回港一次。點知hold 住親戚的信用卡咭唔比返,攪左成粒鐘才走得。

babychat    發表於 15-6-5 10:13

侯爵府

引用:我親戚外地回港放假,試做facial+,之後想

原帖由 heihei1228 於 15-06-04 發表
我親戚外地回港放假,試做facial ,之後想叫她join course,梗係唔join,幾年才回港一次。點知hold 住親戚 ...
咁真係好衰

伯爵府

引用:我親戚外地回港放假,試做facial+,之後想

原帖由 heihei1228 於 15-06-04 發表
我親戚外地回港放假,試做facial ,之後想叫她join course,梗係唔join,幾年才回港一次。點知hold 住親戚 ...

侯爵府

引用:逢月底可以約下一個月的+booking1,無啦啦

原帖由 elmamama 於 15-06-04 發表
2. 咁我約平日啦!又打電話來 ...
呢間不嬲係黑店,死sell爛selll。宜家喺街一見到佢地d sales企店出面我都會特登行開d,因為形象已深入我心,勁乞人憎。

伯爵府

多謝提醒,我間唔中有用佢d護膚品,仲想試下做facial 添,大家都咁講,我唔駛諗了

翡翠宮

我好多年前賴過野~

淨係知佢地的表面好似好pro,但實際的工夫就好一般般,而且實在太太太hard sell,真係煩到你嘔,搞到我每次去都好大壓力,個陣又唔多識推,次次去都要搵好多唔join的藉口,一個sell完又到另一個,搞到做facial都無得relax,之後我頂唔順,剩番2次都唔去做囉!!

wcpcelia    發表於 15-6-5 08:54

男爵府

估唔到間嘢咁喎

公爵府

好多人都咁講

子爵府

引用:多謝提醒,我間唔中有用佢d護膚品,仲想試

原帖由 mei_ 於 15-06-04 發表
多謝提醒,我間唔中有用佢d護膚品,仲想試下做facial 添,大家都咁講,我唔駛諗了

...
Me2

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

大宅

引用:我好多年前賴過野~淨係知佢地的表面好似好

原帖由 小manman 於 15-06-04 發表
我好多年前賴過野~

淨係知佢地的表面好似好pro,但實際的工夫就好一般般,而且實在太太太hard sell,真係 ...
我都係,佢哋每次做完簽名時就會兩個人圍攻你賣嘢,真係勁扯住你唔放,又成叉時book唔到時間,好啲嘅時間都話full晒

象牙宮

elmamama 發表於 15-6-4 23:18
2. 咁我約平日啦!又打電話來 ...

街上...推銷美容..
專向, 美少女.. 理手.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至