親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

王國會長

王國會長

見不時有JM 問,所以分享下,不一定要官網同時訂,到時checkin 買就可以了。

珍珠宮

瑩瑩老豆 發表於 15-6-7 13:43
見不時有JM 問,所以分享下,不一定要官網同時訂,到時checkin 買就可以了。
又加左價? 之前成人好似 RM$195

別墅

回覆:瑩瑩老豆 的帖子

Thanks, my plan change and only allow one day to play at the Legoland, 唔知 guests 有冇 discount for one day tickets?

大宅

回覆:瑩瑩老豆 的帖子

瑩瑩老豆,請問如我22日入住,24日退房住2晚legoland hotel,但第1天系官網之前訂的套票馬幣1300元包門票,第2晚淨房,那套票所包的門票可否22曰吾用,改用在23,24號2日嗎?謝謝!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:瑩瑩老豆+發表於+15-6-7+13:43+見不

原帖由 MissMaMa 於 15-06-07 發表
又加左價? 之前成人好似 RM$195
見到jm報個價,係比上年加佐。

王國會長

王國會長

vivi_ma 發表於 15-6-7 14:07
Thanks, my plan change and only allow one day to play at the Legoland, 唔知 guests 有冇 discount for ...
hotel guests 唔覺有1D discount, 只知有20% early bird discount, 又或同jason, 天宇買

王國會長

王國會長

引用:瑩瑩老豆,請問如我22日入住,24日退房住

原帖由 jacky123 於 15-06-07 發表
瑩瑩老豆,請問如我22日入住,24日退房住2晚legoland hotel,但第1天系官網之前訂的套票馬幣1300元包門 ...
應可以,我都係第二三日用

複式洋房

引用:Quote:原帖由 jacky123 於 15-06-07 發表瑩

原帖由 瑩瑩老豆 於 15-06-07 發表
應可以,我都係第二三日用
可以,總之要連續兩日

大宅

回覆:Legoland回覆酒店住客買1日combo送多一日

同官網two day combo 一樣價$

男爵府

但legoland hotel 覆我2 -day combo is dated and can be only used on the day purchased.

男爵府

無收到email ,有否限日期?

王國會長

王國會長

Elmo_MaMa 發表於 15-6-9 17:08
但legoland hotel 覆我2 -day combo is dated and can be only used on the day purchased.
咁你住幾多晚?

男爵府

我係買錯兩日package,所以多左套2-day combo,想留返下次去用,所以先sent email 問酒店

王國會長

王國會長

Elmo_MaMa 發表於 15-6-9 21:15
我係買錯兩日package,所以多左套2-day combo,想留返下次去用,所以先sent email 問酒店 ...
那難怪, 酒店話在入住日期內有效, 但唔可以cancel 返咩?

男爵府

我可以cancel其中一晚package,但佢要我用依家個價訂房,只差10數元馬幣,我唔cancel啦,留返下次用好過

首頁

尾頁

跳至