親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

第一次去東京,想問disney sea有咩特別野玩,小朋友6歲值得去嗎?

另外, disneyland有咩pass要一早去拎定架?

伯爵府

sea & land 都去過.
sea 岩大人去多D, 上次幾個大人去玩得非常開心..
如有小朋友覺得LAND岩佢地多D.

侯爵府

值得,唔爭在去埋,海上巡遊都好睇幾有特色
行到水窮處 坐看雲起時

子爵府

回覆:想問disney sea值得去嗎?

我同兩個小都覺值得

男爵府

但sea駛唔駛一早去拎pass咁架,因為想果朝去完築地先入去

男爵府

請問SEA有咩必玩架? 有咩係有FAST PASS? THANKS.

珍珠宮

值得去,尤其是land香港有sea香港冇,點解唔去埋

男爵府

想問呢,因為我地行程好趕, 第一日去迪士尼會係星期五, 果朝仲要去築地, 應該未必咁早入到去,所以有無達人可以share兩個樂園邊個相對唔駛咁早去搶fastpass就去完築地先入,跟住果晚我地住樂園附近,咁星期六可早啲去搶pass, 同真係玩足全日, thx

大宅

你地住邊間酒店?我九月去

Thank you

Catmanbb

男爵府

我住東京灣希爾頓既magic room

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

2個都去過,land同香港無咩分別,see係全世界唯一,所以see勁多人要一早入去

大宅

值得去。
我們一到sea 果邊就快快去Toystory果邊取快證。好好玩。

我們往Hilton bay-major room.好好呀。

大宅

回覆 carka 的帖子

我打算2個樂園都去, 1個去全日, 另外1個要朝日11點才可去到, 我都考慮緊邊個樂園啱佢地玩多d,
因我的小朋友一個5 Yrs & 9 Yrs, N年前我去過海洋嗰個, 而家唔知點揀!

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:回覆 carka 的帖子我打算2個樂園都去, 1個

原帖由 QQZOE 於 15-06-12 發表

我打算2個樂園都去, 1個去全日, 另外1個要朝日11點才可去到, 我都考慮緊邊個樂園啱佢地 ...
東京有:叮噹博物館,宮奇駿博物館,麵包超人館,Kitty land,鬼太郎哦,好多選擇

大宅

我都想知sea啱吾啱4歲女去玩?

男爵府

回覆:ttjl7 的帖子

我會去叮噹同宮崎駿呀

男爵府

BK Milk勳章

carka 發表於 15-6-17 08:00
我會去叮噹同宮崎駿呀
請問宮崎駿係咪唔俾影相?

別墅

我都煩緊, 本來2大2老1細(8yrs) 去land, 但買哂門票, 公公婆婆又話唔太想去,怕人多, 而家諗緊好唔好抽多一日, 買多張小童票, 玩埋sea, 但去8日,有三日係箱根, 又要去台場, 怕太趕

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

QQZOE 發表於 15-6-12 23:52

我打算2個樂園都去, 1個去全日, 另外1個要朝日11點才可去到, 我都考慮緊邊個樂園啱佢地 ...

我同你好似. 8 yrs + 6 yrs, 最後決定只去 SEA 咋~~ 另一日就決定去八景島玩

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

SPA_family 發表於 15-6-17 12:55
我都煩緊, 本來2大2老1細(8yrs) 去land, 但買哂門票, 公公婆婆又話唔太想去,怕人多, 而家諗緊好唔 ...

老人家其實唔太啱去 Disneyland 架

首頁

尾頁

跳至