自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:bebebibi+發表於+15-6-13+18:16+駛唔

伯爵府

引用:Quote:gracelam+發表於+15-6-13+18:19+好方

原帖由 moooon 於 15-06-13 發表
很抱歉,這個「假想」已從吵架中的說話所幻滅了。

(回帶) 之前的吵架片段....
你同你c6學歷差好多?

禁止訪問

複式洋房

honeypot10 發表於 15-6-13 19:48
諗下有d老公唔理老婆,又搵小三個心會舒服D
我曾經有過很crazy的想法,也叫過我的好朋友,不如勾引我c6,等我有藉口飛佢。

侯爵府

回覆:謊謬地為了一排日本朱古力而吵架

唉……咁又的確幾煩……

咁唯有樓主你唔好買日本嘢,咁就唔使嘈了

複式洋房

Goodiew 發表於 15-6-13 20:31
請形容吓何為黃絲嘴臉呢?爭取真普選同自由兩回事嚟喎
Sorry呀!可能當事人(指黃絲),他們唔覺,但我這類路人甲,就覺他們這一類人都有一個共同點,就是很固執又自我,更不聽人講野,自我中心和自我價值過高,.....(下刪萬字)。

clsee    發表於 15-6-14 13:41
bkfans    發表於 15-6-14 12:16
Tiffany1212    發表於 15-6-13 21:29
msfatcat    發表於 15-6-13 21:10

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:前幾天我在Jusco (現在叫Aeon) 買了一排明

前幾天我在Jusco (現在叫Aeon) 買了一排明治黑朱古力,因為特價$6.9,所以買,心諗試下無壞,自從日本311地 ...
你 c6有強迫症

複式洋房

horh_2001 發表於 15-6-13 20:26
開頭睇時只覺得樓主老公好尊制,自己唔食,做咩要控制埋身邊的人。但呢句--->「c6:我 dup 埋妳出街添呀。 ...
這類男人咪多得他的父母教導所致,記得結婚無耐,一兩年到,佢阿爸夠胆在我面前和我c6講:女人?未到60歲都唔好俾飽飯佢食!

我當時無出聲,只在心諗,煮飯那個是我,究竟邊個可以唔俾邊個有飽飯食的話事權是在我手中,阿男人!

如果是換了是今天的我,我會回話說:唔怪得你老婆咁奀。唔知 o既,仲以為你好窮添。

子爵府

唔做人最安全

複式洋房

SabrinaR 發表於 15-6-13 20:59
你同你c6學歷差好多?

哦,都唔係呀!大家在不同的大學讀書和畢業,我就覺得不相伯仲,我仲自我感覺良好兼自信心十足添,只是他在書本上,我在生活上 (社會大學)。

做人不要妄自菲薄,人的能力和價值不是取決在一紙證書上。如果有人自以為碩士、博士好巴之閉,咁就真的 too naive 啦。

clsee    發表於 15-6-14 13:43

男爵府

如果我C6係咁,我一定同佢相處唔到,因為我超愛食日本菜

複式洋房

siumeow 發表於 15-6-13 18:57
拿,講得出呢句說話已經好過我c6…

\"你這種小男人有什麼叻?在外扮好男人,回家只懂「喝」老婆,你覺唔覺 ...

c6都試過動粗 o嫁,不過我心裡有個很強的信念:「女人不一定輸給男人」,所以我會用盡力去反擊,話晒我都食過下夜粥 (隔夜飯餸),當時我從他驚訝的眼神中,看到他彷彿在說「不要殺我呀」!

伯爵府

你同佢講,日本糧食自給率4年黎都下降。
日本製既烏冬都係得6成係由日本種既小麥造既

自己本土既烏冬都唔夠材料造,
咁有無可能夠供應香港製既烏冬呀

男爵府

前幾天我在Jusco (現在叫Aeon) 買了一排明治黑朱古力,因為特價$6.9,所以買,心諗試下無壞,自從日本311地 ...
兩夫妻趣事

複式洋房

1bear1dream 發表於 15-6-13 21:34
你同佢講,日本糧食自給率4年黎都下降。
日本製既烏冬都係得6成係由日本種既小麥造既
佢唔會聽人講的,我會留番啖氣暖肚。多謝您的熱心。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:Goodiew 發表於 15-6-13 20:31 請形

Sorry呀!可能當事人(指黃絲),他們唔覺,但我這類路人甲,就覺他們這一類人都有一個共同點,就是很固執又 ...
完全認同

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

淨係得日本先有麵粉買咩,
乜都日本運費都唔平啦

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔駛掛

子爵府

佢自己唔食佢既事,但唔可以阻止我食囉。
重有幅射水一直都無停過,咁係咪咩海鮮阿,魚都唔好食啦。
叫佢手機都唔好用啦,幅射阿

男爵府

地球好危險,叫你c6返火星

首頁
45678...11

尾頁

跳至