夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆:年輕結婚揮手區

我岩岩上年22歲結婚擺酒 老公大我十年
岩岩有左 下年一月出世

祝各位幸福快樂

大宅

今年18歲 本身想上年11月秘密結婚 但未夠21歲要家長寫原因 所以都系諗住21即結 (吾系因為有bb結婚)

大宅

24結婚 25生大女 26生細仔 依家27 生活好忙碌

別墅

我20結婚,同年生大仔
c6大我8年,23生細仔
依家24,想追多個女

我媽18結婚。我爸大1年
19生家姐。20生我。26生大細佬。28生細細佬
40做啊婆。依家有3個孫啦

大宅

畀面勳章

回覆:bocopo 的帖子

我20有左結埋婚。21生仔 而家阿仔都4歲
時間過得好快

大宅

引用:Quote:原帖由+mr.s_fung+於+15-06-29+發表

原帖由 bocopo 於 15-06-30 發表
收工未呀?
收工啦,我希望有返啲私人時間

小嵐*要健康快樂咁長大呀!!!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:我唸我自己喺而家社會都算係早結婚先介紹自

原帖由 bocopo 於 15-06-16 發表
我唸我自己喺而家社會都算係早結婚
先介紹自己。
因為有左23歲結婚,23歲生咗大仔。
我都講下...

我20歲識大我4年既老公,拍拖兩年幾,大家都認定對方,所以決定早d結婚生仔,就係咁我22歲就結婚。

當初身邊既人無1個睇好我地 仲要講左好多好難聽既說話,連好地地1個聯婚俾99攪到我癲左,最後落得我1生遺憾。簡單簽紙同擺女家酒席。

好快23歲就生左大仔,當時好窮,老公其實好勤力,但外人最鍾意抹黑 講到老公食軟飯咁。佢1日打兩份工真苦搵錢只係想俾我安穩日子,一直以來佢都係咁錫我,只係從來佢都唔會講只用行動。

25歲生細仔,我地經濟環境慢慢好起黎,1家4口都叫做開心幸福,直到依家就快3字頭~ 我地既愛情一直都係平淡,無咩激情過,但我幸福,身邊既人都另眼相看。

首頁

尾頁

跳至