影視娛樂

跳至

首頁
12345...43

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

收視不斷升
(一) 7.3 (二) 7.5 (三) 7.7 (四) 8.2 (五) 9.1 (六) 9.8

韓劇《上流社會》劇情人物介紹(UIE、盛駿)
劇 名:
上流社會
韓 名:상류사회
編 劇:河明熙(我們可以結婚嗎/溫暖的一句話)
導 演:崔英勳(奔跑吧, 鯖魚/一枝梅/風之畫員/婦產科/五根手指/溫暖的一句話)

演 員:UIE 盛駿 朴炯植 林智妍 尹智慧 劉小英 吳泰京
類 型:劇情/愛情
時 間:韓國時間晚上十點 (每週一二)
首 播:2015年6月8日 (SBS 火月劇)

集 數:20集
官 網:
http://program.sbs.co.kr/builder/programMainList.do?pgm_id=22000007931

劇情簡介
描述的是一位隱藏自己的身分的女人尋找一位即使自己不是財閥女兒、也願意愛自己的男人,以及一位認為愛情是領導階層為了支配他人而使用的情緒性手段、愛情只是束縛的男人。一位財閥的小女兒與一位由貧困雙親培養出來的男人,面對愛情、金錢、和生活的故事。

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

覺得幾好睇, 頭兩集已有正對白, 但又唔見有post 講, 決定開 post 一齊傾.

其實4位男女角都唔係我喜愛, 但睇左3集真係唔錯, 有睇既可入來傾

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆:UIE. 盛駿. 朴炯植 - 上流社會

報到,冇爛尾我會開

收視得唔得?

水晶宮

宣傳片

https://www.youtube.com/watch?v= ... eN9iyNfRplXIbR4jl7r

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:宣傳片+https://www.youtube.com/watch?v=T

原帖由 kcm 於 15-06-16 發表
宣傳片

https://www.youtube.com/watch?v=TbOjWTgI3yg&list=PLMqK0ugUV1jQ_eeN9iyNfRplXIbR4jl7r
點解有2個舖?

水晶宮

水晶宮

ccdccl 發表於 15-6-16 22:39
點解有2個舖?
係喎! 可能按錯掣

水晶宮

我都黎8下先.....

子爵府

咁我又嚟報到
有無人睇咗第4集?

水晶宮

ccdccl 發表於 15-6-16 22:37
報到,冇爛尾我會開

收視得唔得?
希望唔好爛, 暫時幾好睇,

SBS《上流社會》昨晚(15日)播出第3集,收視率超越KBS《Who Are You-學校2015》,全國收視平均7.7%,一舉奪下同時段第二名的位置。

《上流社會》最新一集播出的內容,富家千金張允荷(宥真飾)對百貨公司代理崔俊基(盛駿飾)產生好感,富二代柳昌洙(朴炯植飾)被打工生李智依(林智妍飾)吸引,富家男、女愛上普通人的劇情雖老土,仍吸引大批觀眾收看。

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:宣傳片+https://www.youtube.com/watch?v=T

宣傳片

https://www.youtube.com/watch?v=TbOjWTgI3yg&list=PLMqK0ugUV1jQ_eeN9iyNfRplXIbR4jl7r
我又嚟八下,影得UIE幾靚喎

琥珀宮

畀面勳章

引用:【劇 名】:上流社會【播 送】:韓國SBS【

支持!!

邊個UIE??

4個有3個好醜樣 唔知哽唔哽得落

琥珀宮

畀面勳章

引用:【劇 名】:上流社會【播 送】:韓國SBS【

我想睇同一編劇同導演既溫暖的一句話!

ccdccl    發表於 15-6-16 23:27

水晶宮

MC1128 發表於 15-6-16 22:46
咁我又嚟報到
有無人睇咗第4集?
你睇左第3集未? 炯植同盛駿示愛好好笑睇睇下炯植都幾靚仔

水晶宮

cocok 發表於 15-6-16 22:59
我想睇同一編劇同導演既溫暖的一句話!
你想睇池珍熙? 口碑好?

水晶宮

cocok 發表於 15-6-16 22:58
支持!!

邊個UIE??

其實即係uee, 但唔知點解現在叫uie = 金宥真

你唔啱喇! 男一你唔like, 睇下炯植幫唔幫到你.

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 15-6-16 22:59 我想睇

你想睇池珍熙? 口碑好?
想睇我BB

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 15-6-16 22:58 支持!

其實即係uee, 但唔知點解現在叫uie

你唔啱喇! 男一你唔like, 睇下炯植幫唔幫到你.
Uee,都唔識喎,做過咩劇??

子爵府

四個男女主, 我睇得比較多是男一盛駿,其他主角,找了一些資料同大家交流吓

女一 Uie, 未睇過佢做浩九的愛情, 幾青春靚女
男二 朴炯植, 睇過佢做九回少年版

女二林智妍, 我覺得佢最特別, 人間中毒床戲新人, 戲中迷死宋承憲, 但好多jm唔認得佢, 仲話佢唔靚,
佢有點方型臉, 今次角色同中毒完全唔同, 暫時做得幾有趣

女一阿哥, 李尚禹, 同編劇在溫暖的一句話合作過, 做男二, 所以無理由第4集就死, 咁少戲份, 可能劇情仲有發展

少少題外話, 盛駿做窮人, 老豆係保安, 咁橋, 又係陷入純情男二俊希個老豆,唔通呢位甘草演員專演保安?

子爵府

kcm 發表於 15-6-16 23:06
你睇左第3集未? 炯植同盛駿示愛好好笑睇睇下炯植都幾靚仔
第3集今朝已經睇咗

兩個大男人泳池嬉水, 有無搞錯,應該同Uie 鴛鴦戲水嘛

首頁
12345...43

尾頁

跳至