親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Del
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

引用:CX+siam kempinski,7月中暑徦四日三夜,每

原帖由 SaBB 於 15-06-17 發表
CX+siam kempinski,7月中暑徦四日三夜,每人$55OO,貴嗎?
連税

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔貴喇

我check機票都三千幾

水晶宮

抵喎...

公爵府

回覆:CX+siam kem. 貴嗎?

差不多,$2,400一晚,除非唔坐cx。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

侯爵府

引用:差不多,$2,400一晚,除非唔坐cx。

原帖由 Honey 於 15-06-17 發表
差不多,$2,400一晚,除非唔坐cx。
唔坐cx坐泰國東方就4700,泰航就53OO

男爵府

合理價錢

公爵府

泰航package $4,199,睇樓主係咪一定要坐cx。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

侯爵府

引用:CX+siam+kempinski,7月中暑徦四日三夜,每

原帖由 SaBB 於 15-06-17 發表
CX+siam kempinski,7月中暑徦四日三夜,每人$55OO,貴嗎?
唔貴啦,算平喇,我5月中去時,都$47xx/人

侯爵府

引用:泰航package+$4,199,睇樓主係咪一定要坐cx

泰航package $4,199,睇樓主係咪一定要坐cx。
咁平?

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 SaBB 的帖子

唔貴啦...暑假差不多!

公爵府

引用:Quote:原帖由 Honey 於 15-06-17 發表泰航p

原帖由 kkvicky 於 15-06-17 發表
咁平?
你去wincastxx 個網睇,不過未加税及附加費。

仲有可以睇westmistxx, swirx, Lotux tour, 呢幾間agent都用過冇問題。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Honey 於 15-06-17 發表泰航p

原帖由 kkvicky 於 15-06-17 發表
咁平?
咁平?邊度book?pm me please

侯爵府

引用:Quote:原帖由 kkvicky 於 15-06-17 發表咁

仲有可以睇westmistxx, swirx, Lotux tour, 呢幾間agent都用 ...
lotus 泰航要$53xx

侯爵府

引用:Quote:原帖由 kkvicky 於 15-06-17 發表咁

仲有可以睇westmistxx, swirx, Lotux tour, 呢幾間agent都用 ...
wincastxx$5059但下午機去

公爵府

我book 6月CX business加Okura都係$6k, 好抵!!!

侯爵府

thx, calling swirx and westminxx

侯爵府

引用:我book 6月CX business加Okura都係$6k, 好

原帖由 starz~ 於 15-06-17 發表
我book 6月CX business加Okura都係$6k, 好抵!!!
一到7月就好貴,唉

大宅

昨日朋友幫我book,八月中去机票2350未連税,問過康泰要2700

侯爵府

引用:昨日朋友幫我book,八月中去机票2350未連税

原帖由 Maggie519 於 15-06-17 發表
昨日朋友幫我book,八月中去机票2350未連税,問過康泰要2700
四日三夜?早去晩返?也是cx+siam kenpinski?

首頁

尾頁

跳至