自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

回覆 Maggie905 的帖子

我就是搵代購幫我買OB嚴選,佢啲衫款真係幾好,出貨又快 !

珍珠宮

引用:有無送貸HK

原帖由 gigi1020 於 15-06-18 發表
有無送貸HK?
部分會直送嘅, 如Joyce shop
其他未試呀

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

伯爵府

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 貓頭雀 的帖子

點解我係joyce shop d預購款無得入購物車-_-

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:台灣網訂衫(更新

留毛學野

總有離別的時候

男爵府

引用:回覆+Maggie905+的帖子我就是搵代購幫我買O

原帖由 anitaceci 於 15-06-18 發表

我就是搵代購幫我買OB嚴選,佢啲衫款真係幾好,出貨又快 ! ...
一定要代購? 我見佢網寫可以ship to HK...

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 貓頭雀 的帖子

我買到喇!

但我係入自己地址...請問點解你係入順豐地址 唔係好明...

另外...我可否要佢寄到順豐站 我再自提?

因為我家成日無人

珍珠宮

引用:回覆 貓頭雀 的帖子點解我係joyce shop d預

原帖由 eightnine89 於 15-06-18 發表
回覆 貓頭雀 的帖子

點解我係joyce shop d預購款無得入購物車-_-
點解你咁多障礙架
湊女放學,一陣研究

如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 貓頭雀 的帖子

我有係淘寶訂Eyexxream嘅衫,價錢係Mydrexx嘅1/3或者1/2,而且質地同Mydrexx嘅一樣,但以淘寶黎講,佢係屬貴價個類。Choiex, Shexxde都有,D款都好ok,手鏈、耳環、頸鏈都算平靚正

珍珠宮

引用:回覆 貓頭雀 的帖子我買到喇!但我係入自己

回覆 貓頭雀 的帖子

我買到喇!
買到啦
我入順豐地址,係因為住宅收貨要比$30 附加費。同埋,屋企不是常常有人呢。
*如果jm 有返工,在公司收貨都ok 架,不用比$30。

所以我比順豐地址,到貨後,我再自取。

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

留毛學野

伯爵府

回覆 貓頭雀 的帖子

下...如果係咁我都想改順豐!

可入邊d順豐地址?

伯爵府

回覆 貓頭雀 的帖子

HAHA我岩岩終於研究到要點改順豐自取地址 email左joyce shop tim....

點都好thanks你

珍珠宮

引用:回覆 貓頭雀 的帖子HAHA我岩岩終於研究到要

回覆 貓頭雀 的帖子

HAHA我岩岩終於研究到要點改順豐自取地址 email左joyce shop tim....
你睇返我張圖, 成個地址 copy 過去, 佢地間鋪有個 code 的。

伯爵府

回覆 貓頭雀 的帖子

因我唔係住美孚區...我改返我個區.....

子爵府

好衰架,搞到人地又要洗錢

大宅

睇左一陣joyce-shop, 燒燒地 好想買

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

咁我唔清楚喎,因為我同呢間代購訂咗好幾年貨了,我除咗訂OB,仲有幫朋友訂第二間啲衫,有時有訂吓啲日用品,搵開呢間代購收費又唔貴,早排訂咗風水轉只限台灣地方收,呢間代購都幫到我,所以一唔都搵返佢買嘢。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:台灣網訂衫(更新#22,23,26,28,29)

留毛學野

愛 我 就 別 傷 害 我

子爵府

畀面勳章

你加順豐個地址個陣洗唔洗通知SF D STAFF??
SF一定會收件貨?

首頁
34567...12

尾頁

跳至