婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日下午去洗手間時發現有血,之後個肚好似黎M嘅痛,我上次5月11日黎M,但今個月早我6月4日已經黎M,但今日又……
究竟咩事???咩問題??有冇人知道可以話我知呀??
thx!!

男爵府

引用:今日下午去洗手間時發現有血,之後個肚好似

原帖由 kanas526 於 15-06-19 發表
今日下午去洗手間時發現有血,之後個肚好似黎M嘅痛,我上次5月11日黎M,但今個月早我6月4日已經黎M,但今日 ...
可能係排卵期出血

伯爵府

今日下午去洗手間時發現有血,之後個肚好似黎M嘅痛,我上次5月11日黎M,但今個月早我6月4日已經黎M,但今日 ...
好多原因

伯爵府

可能子宮有息肉

複式洋房

先照下超聲波有冇事,
冇野睇中醫, 係經漏, 食1至2個月就冇問題

大宅

回覆 老婦仁 的帖子

排卵期出血即你點??

男爵府

引用:回覆 老婦仁 的帖子排卵期出血即你點??

原帖由 kanas526 於 15-06-20 發表
回覆 老婦仁 的帖子

排卵期出血即你點??
咪係排卵既時間出小小血,你可以計一計你呢幾日係唔係排卵日,但你要平時周期比較準先check得準, http://www.ivfresource.com/ovulation-calculator.php ,你入呢個網址,幫你計排卵日子,如果計出黎呢幾日係呢,機會好大有關,但應該只係出小量,如果好多你最好睇睇醫生

侯爵府

回覆:出血問題??

盡快睇婦科醫生。有機會生瘤。

愈嚟愈冇記性

男爵府

回覆:出血問題??

我上個月5月28日黎m,今個月21號即昨日開始黎m都早左幾日,但係計番你今個月周期都係25日?我平時28至30日,但今個月25日,中醫話早左幾日唔太緊要,主要血虛唔夠旺盛會提早黎

首頁

尾頁

跳至