自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

其實指熱心會員講芭蕉, 呢度多左
本來唔想開post, 但太著跡了,想知有冇jm 都留意到

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:熱心芭蕉

係懷疑有jm係深水埗啲檔主?

象牙宮

引用:係懷疑有jm係深水埗啲檔主?

原帖由 丫雅 於 15-06-19 發表
應該係!不過唔知冰個.

LULU330    發表於 15-6-20 19:09

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

丫雅 發表於 15-6-19 21:57
ssp唔出奇,因大家都知成條街都係售賣個類野,但某d會員次次講到咁白,本來無唯意,但現在攪到好覺眼

水晶宮

直頭要重作

別墅

呢度真係好多打手, 不過唔係賣風扇果D, 一把扇賺得你幾多? 把扇多人買都唔係因為打手多.
其實好心未必有好報, 人地解比你聽點分真假, 都係唔想有人買錯比人呃, 有人話幾十蚊無所謂, 其實解比你地聽係唔想有危險, 假/無字頭18650電係計時炸彈來, 同樣係比幾十蚊點解要買假既?假設我係共田老細既話, 我會去宣傳易賣廣告都唔使請幾廿個打手來呢度啦.
又假如我係檔主, 點解我要教精你地, 賣假野毛利唔高D?

珍珠宮

BK Milk勳章

覺呀,檔主懶係不經意咁講地址出黎分享乜都好,最尾都係想r生意

男爵府

引用:覺呀,檔主懶係不經意咁講地址出黎分享乜都

原帖由 in.carry 於 15-06-19 發表
覺呀,檔主懶係不經意咁講地址出黎分享乜都好,最尾都係想r生意

...
唔係指我吧

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都覺好多打手,一日幾個POST,有冇咁多野講

大宅

好媽媽勳章

我都唔係所謂嘅打手或鋪主檔主, 我只係一個喺BK有良心賣正版芭蕉扇而賺少少揾奶粉錢嘅爸爸

別墅

回覆:rhythmomo 的帖子

其實檔主好多不會教人分真假,只顧收錢及試貨,上次我在同一檔買到一部真,一部假,至於电,他們又有幾種,求其入俾你咋。

大宅

引用:覺呀,檔主懶係不經意咁講地址出黎分享乜都

原帖由 in.carry 於 15-06-19 發表

...
唉,應該係話我啦!剛被人封了post, 我只是不想有人再中招買了假芭蕉

水晶宮

我諗除非直接同共田攞貨, 其他入貨渠道都有機會係假的
可能零售商戶都唔識分/唔想分, 求其入完批貨, 散哂就算

男爵府

引用:我諗除非直接同共田攞貨,+其他入貨渠道都有

原帖由 Candy_CHUNG_LAU 於 15-06-20 發表
可能零售商戶都唔識分/唔想分, 求其入完批貨, 散哂就 ...
有D零售商戶係識分㗎,為賺錢換走原廠電,求其俾粒電客人 ,再轉售原裝電

大宅

好媽媽勳章

我依家發覺係BK分享分真假嘅圖片好多都被删除!!
好似依家係呢個post入面琴晚有JM問點去分, 之後我post過出嚟! 依家又失踪咗

大宅

好媽媽勳章

Candy_CHUNG_LU表於 15-6-20 09:32
可能零售商戶都唔識分/唔想分, 求其入完批貨, 散哂就 ...
我都試過直接向共田攞三千部!但共田要話最少要攞五千部先有得攞!所以我都係同大莊攞貨,被免同其他地方攞埋d魚目混珠貨!

水晶宮

子洋爸 發表於 15-6-20 13:24
我都試過直接向共田攞三千部!但共田要話最少要攞五千部先有得攞!所以我都係同大莊攞貨,被免同其他地方攞 ...
攞夠5000部咪唔使經多一重代理囉

珊瑚宮

有D jm敏感D,但因有D真係揾食的,如自己不是,就不雖上心綱上世界,我有一㳄都有人話我係打手,理佢,過得人過得自己就可以啦。

男爵府

環保接龍勳章

究竟邊度有真嘅買?

首頁

尾頁

跳至