單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 kinkis 於 15-06-20 發表玩女

複式洋房

..

複式洋房

babe.mami 發表於 15-7-2 02:21
佢長期唔記得教鬧鐘,我每日都要幫佢check同教響機。果日早上同大女準備出門口返學,照平時甘幫佢整。佢set ...
結婚後,有了小朋友雙方都有責任。
可看出你前夫責任感不大。

無論如何大家的決定已成事實,應該接受努力快樂生活。
況且你又有兩個女女陪伴,雖然辛苦D,相信她們永遠都是你的天使。

生活相處,溝通真的好重要,
溝通好,過得開心事情都會迎刄而解。

過去了事情就別放在心裏,
僅僅於懷,辛苦的不是自己嗎。

世界上引誘實在太多,
要控制亦都唔容易,墮入後抽身更加難.

別墅

新婚八個月發現婚外情,結婚一年
個仔都未生出黎就話唔要我地,叫我送個仔俾人
痴痴地!死口都唔敢係朋友面前認有小三, 正PJ
個小三係佢對面舖做野...做做下入埋佢果間做肯定係佢搭路, 全舖頭d人都知!正賤人

人在做,天在看!
>>小三<<

複式洋房

引用:新婚八個月發現婚外情,結婚一年個仔都未生

原帖由 lamkel2005 於 15-07-02 發表

新婚八個月發現婚外情,結婚一年
正所謂當局者迷,
認識伴侶有時真系要比自己清醒下去觀察深入了解對方先決定行落去,結婚生仔,做各樣人生大事。

好好計劃將來,開心走好目前的路才是最重要。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:tlovet 的帖子

第三者,結婚十一年!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

侯爵府

引用:Quote:原帖由 babytszkin 於 15-06-24 發表

原帖由 tlovet 於 15-07-02 發表
其實唔再愛你的原因是什麼,妳知道嗎?
感覺你曾經是溫水裡的青蛙一樣,
都過去了,
I don\'t know what you mean
I just want t o tell you I can create my happy life by myself not from someone
in this generation husband not good we can exchange! because if together is painful divorced
was give our life another road

水晶宮

回覆:babytszkin 的帖子

小三,7年

複式洋房

引用:Quote:原帖由 tlovet 於 15-07-02 發表其實

原帖由 babytszkin 於 15-07-02 發表
I don't know what you mean
I just want t o tell you I can create my happy life by myself not from s ...
hoho,不好意思,
我意思是妳曾經享受過被人疼愛過。
所以現在仍然會懷念被疼愛的感覺吧。
希望能享受現在,同埋有更多人疼愛妳,。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 babytszkin 於 15-07-02 發表

原帖由 tlovet 於 15-07-03 發表
hoho,不好意思,
我意思是妳曾經享受過被人疼愛過。
所以現在仍然會懷念被疼愛的感覺吧。
thank you for your kind attention
in my mind\'most important in my life is take care my son and let him become a normal person!
I don\'t know I will success or not!but I will try my best !
so I do not have too much time to miss my pastlife!
by the way if I cannot delete my memory then let the past become my part of life!
l still believe past is missing! future will be nice

大宅

回覆:大家分開的原因系咩。

大宅

虎到金來勳章

結婚兩年 。
原因50%99,50%EX
極品99精神虐待
小家EX係裙腳仔
當初真係有眼無珠

子爵府

我未離,正考慮緊離唔離
早兩年發現佢有小三,為左個仔同我愛佢,我選擇原諒,同埋我覺得佢係出面玩下就算,喱兩年我屈就自己,覺得生活得好唔開心,為左個仔我都算,但係近排發現佢地有個聯名戶口,我心碎了,玩女人玩到開聯名戶口真係唔係普通上床玩女人咁簡單……想離婚,但係經濟方面真係一個好大問題……唉

大宅

回覆 lovenambb 的帖子

情況一樣,但未有聯名戶口,你宜家點做?怕唔怕搶阿仔?經濟住屋阿仔令我卻步,愛佢但已變心還相對,很痛苦

大宅

引用:結婚兩年 。原因50�,50�極品99精神虐

原帖由 遇見晨曦 於 15-07-13 發表
結婚兩年 。
極品99精神虐待
終於,有人同我一樣

大宅

原因係欠債,偷老婆錢,不溝通不商量,屢次不改。有小朋友

結婚差不多三年多

子爵府

引用:回覆 lovenambb 的帖子情況一樣,但未有聯

原帖由 alp0805 於 15-07-18 發表
回覆 lovenambb 的帖子

情況一樣,但未有聯名戶口,你宜家點做?怕唔怕搶阿仔?經濟住屋阿仔令我卻步,愛 ...
我都唔知點好,其實喱件事我發現左都差唔多年半,佢個時應承我會斷左佢,喱年幾佢放工準時返黎,放假一定留陪我地,就算之前放2個月假都日日痴住我冇離開過我,電話password又比埋我,講真我真係唔知重信唔信佢好,我想分開又唔捨得,我唔怕佢搶個仔,因為個仔係我一手一腳湊大的,唉,有錢嘅話真係想揾個私家偵探查下佢你呢?

複式洋房

引用:結婚兩年+。原因50%99,50%EX極品99精神虐

原帖由 遇見晨曦 於 15-07-13 發表
結婚兩年 。
極品99精神虐待
Me too

男爵府

我都考慮緊,爲將來自己同2個小朋友埔路,一定要做足準備。佢要走我唔會留

珍珠宮

不過男人好多衰誘惑,二公婆要有共同信念先得,例如:宗教...

我而家先知道,情場如GAME...不太強求反而更好...
既來之則安之...

首頁

尾頁

跳至