網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

natural19985 發表於 15-6-22 23:52

飯桌
下有輪子。。 可移動?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

natural19985 發表於 15-6-21 00:16
餐桌組合簡直一流,實木,超重,要好大力先推得郁,岩晒我,唔怕比女女推跌,我轉左圓角加25人仔,打木架加 ...

桌+柜? 6百蚊港幣,運輸+安裝?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

引用:回覆+karenbaby2014+的帖子想問易唔易梅?如

原帖由 alienalice 於 15-06-24 發表
回覆 karenbaby2014 的帖子

想問易唔易梅?
我買左無幾耐,但塊布都唔無薄,俾我同老公成日拉來拉去都無事

大宅

引用:櫃加餐桌組合只係100kg,不過我照用金牌貪佢

原帖由 natural19985 於 15-06-21 發表
櫃加餐桌組合只係100kg,不過我照用金牌貪佢可安裝,最初whatsapp聯絡時,就完全感覺唔到點解啲jm話佢好好, ...
請問金牌係乜嘢?
我想淘鞋櫃,但吾識邊间集運到香港

大宅

引用:櫃加餐桌組合只係100kg,不過我照用金牌貪佢

原帖由 natural19985 於 15-06-21 發表
櫃加餐桌組合只係100kg,不過我照用金牌貪佢可安裝,最初whatsapp聯絡時,就完全感覺唔到點解啲jm話佢好好, ...
請問金牌係乜嘢?
我想淘鞋櫃,但吾識邊间集運到香港

首頁

尾頁

跳至