自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:大眼的Dog 的帖子

真係心都慌埋真係要好好話下你老公掛住打機都係唔啱ka喇!最離譜就係佢個反應。。。

子爵府

引用:Quote:原帖由 大眼的Dog 於 15-06-22 發表

原帖由 yukiyukipang 於 15-06-22 發表
最驚自己行去電梯,諗起都心寒,我次次老公自己帶我都千叮囑,男人真係信唔過。

...
係呀! 好彩個邊冇電梯! 不過近出口其實仲恐怖...電梯最多可能跌親, 什至跌死, 但我起碼知佢係咩事.

但如果係從此人間蒸發, 我每分每秒都要諗住個女係邊, 做緊乜, 係咪俾人禁錮, 係咪係人殺左... 我估我一定會chi線!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:遲多三秒, 我可能永遠失去我個囡!

樓主,主題應改為......會不會好D~

遲多三秒,我可能走失了我個囡~

妳標題會否太嚇人 ~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

引用:樓主,主題應改為......會不會好D~遲多三秒

原帖由 大力大力 於 15-06-22 發表
樓主,主題應改為......會不會好D~
如果佢真係個幾秒俾人捉左, 我真係會冇左個囡架..

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好彩

男爵府

一邊睇一邊震,你男人真係好大意呀。。。要好好再教育佢啦

別墅

引用:話說我地今朝一早去左行mall,+行到倦就去fo

原帖由 大眼的Dog 於 15-06-22 發表
話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去foodcourt搵野食. 我地買好左果汁就搵位坐. 細b係bb車訓左, 所以 ...
好彩即冇事咋,唉,所以睇得多la d ,我真係唔放心將自己bb交俾其他人(包括老公)

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去fo

原帖由 大眼的Dog 於 15-06-22 發表
話說我地今朝一早去左行mall, 行到倦就去foodcourt搵野食. 我地買好左果汁就搵位坐. 細b係bb車訓左, 所以 ...
好彩好彩,你c6應該知衰了

男爵府

熱血勳章

唉,我老公都試過兩次俾大仔走失,一次係圖書館自己搭落地下,一次係澳門酒店房自己開門去咗口,我大仔有自閉症,有時唔知危險亦咨識講,唔見咗真係會好危險,所以明白樓主又嬲又驚既心情,之後我唯有盡量自己睇住大仔

男爵府

熱血勳章

*唔識

男爵府

睇到我個心都係咁跳,我好明白你感受⋯尋日同6299飲下午茶,我同老公去買野食,6299就咁放底我仔仔一個人坐,之後四出搵位⋯嗰下我睇到我仔仔一個人坐係度四圍望,露出求救眼神⋯我即刻飛過去仔仔度,仔仔話爺爺嫲嫲留底左佢⋯嗰下我又驚又嬲⋯
我地近北區,有咩事一兩個站捉左佢返左大陸,我點算呀⋯

大宅

以後出街叫個衰佬買野食,你負責睇住小朋友,男人真係靠唔住,一D危機意識都無。我出街mark實個仔,佢唔可以離開我視缐範圍,有咩粗重野叫個男人去做,唔好比機會佢有時間打手機!

琥珀宮

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

其實小朋友真係跑得好快, 加埋佢地細細粒....我試過已追住個仔後面, 眼睛一直跟蹤佢, 但真係一眨眼, 就可以消失於人群中。
好彩佢隔了10秒從人群中跑返出黎....但個10秒....足以嚇到心臟病發。
Childhood is journey, not a race.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

完全明白你ge 驚荒度,好彩無事
你隻6 希望佢下次記得睇實小朋友啦

侯爵府

唉! 好危險,c6

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男人

珍珠宮

男人係咁

淨係識坐車時叫人帶安全帶

出到去, 咪又由得啲細路一個人週圍行........

算啦!唔好嬲!
好好過每一天......

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

男人就係甘。我地去電器鋪睇野。我行後面掃緊洗衣機有咩牌子。明明個仔同c6行前。行行下唔見個仔。我問c6個仔呢。佢話擰轉身行後面搵我。嚇到我即刻搵個仔。原來走去睇電視。嬲到我。有咩可能個仔行唔係睇住佢行左我到先。自己直行直過

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

真的失心瘋了

好在你剛巧到咋

首頁
12345...11

尾頁

跳至