跳至

首頁

尾頁

子爵府

我個仔對腳好多蚊懶印,好耐都仲留起對腳到 !
有無人知有咩方法可以除去d印呢?

大宅

我女有次比蚊針到,行超市有位好心婆婆見到,叫我買鵝羅立英比佢搽,此外有位朋友都係噤講,真係work,12蚊一支,可以試試
溫馨提示:搽鵝羅立英要在患處搽好多,一直"卒"到藥膏完全滲透,無晒白色為止,再響bb訓覺時搽一"pat"落蚊印(好似夫mask一樣),幾日重覆做多次應該work

子爵府

THANKS , 等我試下先

別墅

除"蚊懶印"

我發現.......
好多防蚊用品有天竺葵 檸檬草成份

最近自己用天竺葵同 檸檬草有機花水嘖嘖
效果唔錯

原來天竺葵鎮靜去腫, 檸檬草驅蚊蟲
朗朗唔使再做花"腳"猫 ...
原文章由 蜜蜂仔 於 08-7-5 09:16 發表
THANKS , 等我試下先

複式洋房

邊到有得買現成天竺葵同 檸檬草有機花水?
阿女同蜜蜂仔仔一様,被蚊咬完成兩個月都仲有幾個深色印
原文章由 jwebby 於 08-7-13 00:53 發表
我發現.......
好多防蚊用品有天竺葵 檸檬草成份

最近自己用天竺葵同 檸檬草有機花水嘖嘖
效果唔錯

原來天竺葵鎮靜去腫, 檸檬草驅蚊蟲
朗朗唔使再做花"腳"猫 ...
...

別墅

點幫bb除"蚊懶印"

做facial既鋪頭可以訂

我係去個間美容屋訂d 500ml organic花水, 分次倒入細玻璃spray, 用先嘖嘖係自己手, 幫bb查查手仔腳仔臉~

organic花水(好似Jurlique果d咁), 天然d, 無chemical.

計番條數, 100ml天竺葵 檸檬草各一支, 加埋先100蚊 ...

原文章由 sun_rise 於 08-7-13 22:47 發表
邊到有得買現成天竺葵同 檸檬草有機花水?
阿女同蜜蜂仔仔一様,被蚊咬完成兩個月都仲有幾個深色印

首頁

尾頁

跳至