跳至

首頁

尾頁

大宅

我馬來西亞朋友生左baby,想買e-vouchers (e-gift card)再email俾佢當祝福禮物…等佢自己去shopping, 問題係…我search左好多website, 都無得用馬來西亞以外既credit card做payment, 一定要MayBank, 好煩,一係就要電匯去當地戶口(要俾$200手續費)。

一係就要係\"當地\"買gift card, 再activate網上用(e.g. Starbucks)…但我個人係香港……點算好呢?

我無對方住址,得email address, 想俾個surprise佢,又想佢方便啲,可以online shopping.

請問各位有無建議? 有無online store可以接受香港信用卡(visa/master)?最好係同BB用品有關。

謝謝

大宅

anyone can help? Thanks

大宅

回覆:買e-vouchers做禮物,俾馬來西亞朋友

大宅

回覆:andes_cct 的帖子

groupon Malaysia 唔知得嗎?或者d超市coupon,我未試過

大宅

回覆 Yukiruirui888 的帖子

Thanks !! Groupon 我之前睇過, 不過無野啱用,好少少既係要俾地址送貨(我無呢個朋友地址),為左SURPRISE, 亦無過佢攞。

我今日已經搵到啦~ 係一間香港公司,賣小童衫,可寄往其他國家,我又可買E-VOUCHER去俾朋友REDEEM,我已PAY埋運費,我朋友只係揀款俾地址寄就得~

Yukiruirui888    發表於 15-6-30 10:12

首頁

尾頁

跳至