自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:登入自己戶口就見

原帖由 DDAO 於 15-08-26 發表
登入自己戶口就見
入左, 但無顯視這個限時搶購優惠

侯爵府

引用:有冇JM 最近交cut form ?10月到期,只要寬

原帖由 synshu 於 15-08-23 發表
有冇JM 最近交cut form ?10月到期,只要寬頻,私樓。
我本身9月尾到期, 之前打黎都係話208 淨100M上網, 我本身俾緊148 100M+tel +wifi, 加咁多梗唔濟。 跟住諗住搏下去門身填cut form, 睇下會唔會再平d, 無就轉pccw, 填完cut form 兩三日後就收到msg 話係特選客戶, 可以係15號以優惠價續約100M 30個月平均$116, 但我想要埋家居電話, 咁當日登入account 見到幾個plan, 最後簡左$150 包100M+tel + wifi +idd ,30個月約free一個月, 平均$145 仲平過我e家俾緊既仲多每月200定300 idd

大宅

引用:Quote:原帖由 DDAO 於 15-08-26 發表登入自

原帖由 BBChu 於 15-08-26 發表
你幾時合約完?登入後會彈個視窗,照click入自助續約站。所有plan便是「優惠價」

侯爵府

引用:Quote:原帖由 synshu 於 15-08-23 發表有冇

原帖由 esther_fong 於 15-08-26 發表
我本身9月尾到期, 之前打黎都係話208 淨100M上網, 我本身俾緊148 100M+tel +wifi, 加咁多梗唔濟。 ...
同埋我係私樓價

侯爵府

引用:Quote:原帖由 DDAO 於 15-08-26 發表登入自

可能係特選客戶先有。

公爵府

引用:Quote:原帖由 BBChu 於 15-08-26 發表入左

你幾時合約完?登入後會彈個視窗,照click入自助續約站。所有plan便是「優惠價」
11月20先到期, 我入左去睇100m+電話要$190

大宅

引用:Quote:原帖由 DDAO 於 15-08-26 發表你幾時

11月20先到期, 我入左去睇100m+電話要$190
咁有機會係你住的屋苑冇競爭性。好似我父母屋企,只有PCCW和HKBN選擇,所以不會減太多價。

我同你一樣,100m + 家居電話,沒有優惠你而家個價都比我貴35元一個月。

公爵府

引用:Quote:原帖由 BBChu 於 15-08-26 發表11月2

咁有機會係你住的屋苑冇競爭性。好似我父母屋企,只有PCCW和HKBN選擇,所以不會減太多價。

我同你一樣,10 ...
應該係, 我現在係上網+電話+電視$188. 我諗住取消電視, 睇下會吾會平d, 原來吾會

大宅

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

esther_fong 發表於 15-8-26 12:42
我本身9月尾到期, 之前打黎都係話208 淨100M上網, 我本身俾緊148 100M+tel +wifi, 加咁多梗唔濟。 ...
我都係9月尾到期, 琴晚喺街問HKT, 點知無光纖入屋. 打算續啦, 但隔離有線問我, $249/月,(上網+電話, 200M) 簽36個月, FREE 15個月, 平均$145.00, 我都覺OK啦. 點知話今日去裝, 就今日生效, 但咁我咪畀多一個月, 點知SALES話可私下畀一個月我.
佢畀得一個月我, 佢簽一張約賺好多嗎? 最後佢話畀惠康COUPON我喎. 我都覺得OK o既, 起碼唔使畀多一個月.

首頁

尾頁

跳至