親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

官網1 day combo 有promotion, 酒店2day combo 只收1day combo價。
問題係,Legoland + waterpark使唔使玩兩日呢?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:官網1+day+combo+有promotion,+酒店2day+co

大宅

回覆:yijing 的帖子

我上年玩兩天\'

男爵府

畀面勳章

我都想知!!

別墅

回覆:Legoland 1day combo 定 2day combo?

我想知

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆:Legoland 1day combo 定 2day combo

我上年2日才夠玩

禁止訪問

醒目開學勳章

回覆:Legoland 1day combo 定 2day combo

珍珠宮

我一日夠玩,第二日去hello kitty town

男爵府

回覆:Legoland 1day combo 定 2day combo?

岩岩去完,1日都好夠!

不求失,不求得,但求開心得唔得。

子爵府

BK Milk勳章

回覆:cox 的帖子

想請問如果一日去晒, 會點分配時間?

禁止訪問

回覆:yijing 的帖子

男爵府

炎夏勳章 冬日勳章 BK Milk勳章

一日夠玩兩個park? Thx

大宅

回覆 miffy128 的帖子

你好! 請問2 DAYS COMBO有無規定邊2日玩? CHECK-IN第1日係咪唔計? 可以第2-3日先至玩? THANKS A LOT!!

男爵府

好媽媽勳章

舊年玩兩日, 今年暑期去都會玩兩日, 帶住小朋友我鍾意慢慢玩, 唔想趕頭趕命

大宅

引用:回覆 miffy128 的帖子你好! 請問2 DAYS COM

原帖由 sobmama 於 15-07-08 發表
回覆 miffy128 的帖子

你好! 請問2 DAYS COMBO有無規定邊2日玩? CHECK-IN第1日係咪唔計? 可以第2-3日先 ...
由你入園第1天起計,連續兩天。

大宅

想問吓我係去2日1夜,預計第一天9:30由新加坡出發去Legoland酒店,初步会先係legoland玩,第二日去Hello kitty, 咁我第一天夠時間玩晒2個park嗎?

大宅

引用:我一日夠玩,第二日去hello kitty town

原帖由 whyyou 於 15-06-27 發表
我一日夠玩,第二日去hello kitty town
請問Hello Kitty Town你玩左幾耐時間?

伯爵府

我上年玩兩日,慢慢玩

^^^... ^^^

別墅

好媽媽勳章

我前年去,鬼死咁多人,去玩1日,因為實在太熱,戶外的玩意真係攞命,吾多想玩,最花時間係餐廳等位,睇過4d等入場,但真係無情情出堅太陽,特然打雷,橫風橫雨

大宅

我上年帶住1歲&3歲小朋友,一日唔夠玩,我第一日去themepark,3歲大女超開心,樣樣都要玩,基本上唔洗排隊都要玩成日,第2日朝早因為驚waterpark水凍,而我女又要求再玩過山車,所以又去左themepark,玩到12點再換衫去waterpark,waterpark反而啱大個啲小朋友,所以玩到3點就上房沖涼,沖完涼都4點,我大女又話要入park再戰過山車,於是我地又入左themepark,好彩買左2day combo,唔係一定唔夠玩,但都要睇你小朋友幾大個,大仔可能會悶,未必玩到咁耐

首頁

尾頁

跳至