自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

去過兩次,依家又心思思想再去,第一次兩公婆去,對上一次帶埋亞仔去,我覺得星馬好啱我一家,嘢又好食,地方唔大所以去幾日都夠,機票又平又有樂園!最正係LEGOLAND水上樂園!我兩公婆唔鐘意游水都玩得好開心!!!

翡翠宮

pomanlife 發表於 15-6-30 14:35
嗰個樂園差不多係香港人既樂園, 周圍都聽到人講廣東話, 有少數外國人和南亞人士

同香港既 ...

係呀!!另一個我鐘意嘅原因就係冇咩大陸人!!!
同埋我覺得乾淨/D人都幾NICE!

不過樣樣嘢都會有人贊有人彈.....

翡翠宮

BK2002 發表於 15-6-30 15:50
係呀, 無乜大陸人就好玩.

你哋有無去過聖淘沙玩"Megazip" ? 我睇旅遊天書介紹, 好似幾激咁......

Megazip我冇玩過,因為我仔得4歲,太激烈嘅唔啱我地....

依家諗緊,下次主力去玩水就算! 上次我地住HARD ROCK,我地係酒店玩水都玩左成日,亞仔都唔肯走~!
住兩晚游左兩次水....都抵D!

同埋一定要去LEGOLAND WATER PARK,我同老公玩得好開心!!

翡翠宮

pomanlife 發表於 15-6-30 15:10
me2

waterpart 2個太細, 只係玩水泡嗰度同埋嬉水池

其實我都想問,LEGOLAND果度,係咪唔可以只買WATER PARK飛?上次車我地個哥哥係咁講,佢話一定要買LEGOLAND果邊先可以加埋WATER PARK....

翡翠宮

pomanlife 發表於 15-6-30 16:39
同司機買唔抵, 如果你住legoland hotel check in時買2days combo, 可以玩2日, 無限次出入乾濕2個樂園
...

唉呀! 可以無限次出入架咩?!! 蝕左添!!! 激死!!
我上次係酒店買唔係同司機買,不過佢吹水時咁講咋....

翡翠宮

bestwish 發表於 15-6-30 16:52
我住5晚, 游足6日水 !

哈哈,我剛剛仲諗點可能去5日游6日水!睇錯你係去5日....

首頁

尾頁

跳至