自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:我愛Corina 發表於 15-6-30 14:24 通

原帖由 pomanlife 於 15-06-30 發表
最近去左7日, legoland玩左2日1夜, 住嗰間legoland hotel, 買two days combo包乾濕兩個樂園, 幾好玩既, 最 ...
Sounds good

pomanlife    發表於 15-6-30 16:14

子爵府

sharon_pig 發表於 15-6-30 16:04
我都好想去 但好怕落雨 因為只想玩水上樂園 天氣唔好的話咪浪費幾皮?一家四口

...

落雨更加可以玩水上活動 ! 除非雷雨, 當地就算落雨, 1-2個鐘就落完, 之後即刻曬死你。唔會落成日。 幸好我去果幾天都好天, 但天氣報告係話有雷暴 ! 怕曬死多過怕落雨。 真係要做足防曬 !

翡翠宮

BK2002 發表於 15-6-30 15:50
係呀, 無乜大陸人就好玩.

你哋有無去過聖淘沙玩"Megazip" ? 我睇旅遊天書介紹, 好似幾激咁......

Megazip我冇玩過,因為我仔得4歲,太激烈嘅唔啱我地....

依家諗緊,下次主力去玩水就算! 上次我地住HARD ROCK,我地係酒店玩水都玩左成日,亞仔都唔肯走~!
住兩晚游左兩次水....都抵D!

同埋一定要去LEGOLAND WATER PARK,我同老公玩得好開心!!

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:新加坡好玩嗎?

聖淘沙+legoland, 好啱d細路去,大人會有少少悶,但還可以,重點係少大陸人,度度都叫乾乾淨淨。

pomanlife    發表於 15-6-30 17:17

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

翡翠宮

pomanlife 發表於 15-6-30 15:10
me2

waterpart 2個太細, 只係玩水泡嗰度同埋嬉水池

其實我都想問,LEGOLAND果度,係咪唔可以只買WATER PARK飛?上次車我地個哥哥係咁講,佢話一定要買LEGOLAND果邊先可以加埋WATER PARK....

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

fatchu@home 發表於 15-6-30 16:26
其實我都想問,LEGOLAND果度,係咪唔可以只買WATER PARK飛?上次車我地個哥哥係咁講,佢話一定要買LEGOLAND果 ...
同司機買唔抵, 如果你住legoland hotel check in時買2days combo, 可以玩2日, 無限次出入乾濕2個樂園

公爵府

引用:Quote:sharon_pig+發表於+15-6-30+16:04+我

原帖由 bestwish 於 15-06-30 發表
落雨更加可以玩水上活動 ! 除非雷雨, 當地就算落雨, 1-2個鐘就落完, 之後即刻曬死你。唔會落成日。 幸好我 ...
我仲驚好似香港咁一落雨就落幾日

伯爵府

好,安全到自己無悶book左機票就可以立即出發

大宅

有小朋友去好啱玩 ,我6月中先去完 ,我女四歲玩,玩得好開心 ,佢話好鐘意新加坡 ,係聖淘沙 酒店沙灘已經可以玩2日

子爵府

上年帶2個小朋友去玩左7日6夜 新加坡+legoland 自由行
今年encore再去7日😁

子爵府

pomanlife 發表於 15-6-30 16:39
同司機買唔抵, 如果你住legoland hotel check in時買2days combo, 可以玩2日, 無限次出入乾濕2個樂園
...

冇錯, check in 時先買, 係最平 ! 最抵玩 !

pomanlife    發表於 15-6-30 16:54

子爵府

fatchu@home 發表於 15-6-30 16:15
Megazip我冇玩過,因為我仔得4歲,太激烈嘅唔啱我地....

依家諗緊,下次主力去玩水就算! 上次我地 ...

我住5晚, 游足6日水 !

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我覺得麻麻

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

DebuPegg 發表於 15-6-30 16:49
上年帶2個小朋友去玩左7日6夜 新加坡+legoland 自由行
今年encore再去7日😁

...
我2個小朋友都話要encore

珍珠宮

唔好

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小ice 發表於 15-6-30 12:49
未去過,諗咁暑假去唔去,跟團好唔好玩?如四天夠玩嗎?想去legoland,環球...果邊治安安全嗎?(我比較細膽) ...
我一拖二(7,9y old)報永安8月去4日3夜,
新加坡+legoland住一晚
就系怕一個女人帶住2個細去新山,所以跟團

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:未去過,諗咁暑假去唔去,跟團好唔好玩

原帖由 小ice 於 15-06-30 發表
未去過,諗咁暑假去唔去,跟團好唔好玩?如四天夠玩嗎?想去legoland,環球...果邊治安安全嗎?(我比較細膽) ...
好玩

翡翠宮

pomanlife 發表於 15-6-30 16:39
...

唉呀! 可以無限次出入架咩?!! 蝕左添!!! 激死!!
我上次係酒店買唔係同司機買,不過佢吹水時咁講咋....

翡翠宮

bestwish 發表於 15-6-30 16:52
我住5晚, 游足6日水 !

哈哈,我剛剛仲諗點可能去5日游6日水!睇錯你係去5日....

彩鑽殿

fatchu@home 發表於 15-6-30 16:56
唉呀! 可以無限次出入架咩?!! 蝕左添!!! 激死!!
我上次係酒店買唔係同司機買,不過佢吹水 ...
酒店話每月都會調整價錢, 可能旅遊旺季會貴d, 淡季平d, 出發之前send email去hotel度問下佢仲有無2days combo, 咩價錢

Sir/Madam,

Greeting from LEGOLAND® Malaysia Resort

Thank you for your recent reservation with us.

Please be informed that in order to enjoy the special rate to enter our theme park and water park,

we highly recommend you to reserve our combo ticket at below rates.

Adult

Child

2 Days Combo

RM175.00

RM140.00

The above combo ticket charges quoted is nett rates per person.

The above combo ticket charges quoted is only for advance reservation with hotel bookings.

Kindly to inform that the 2-days combo ticket will entitle entry for both Theme and Water Park on both days (based on 2 consecutive days) from your first visit to any of the Park within your stay dates.

Please reply if you agree to reserve 2-days combo tickets.

Trust the above is in order and looking forward to welcoming you to our Resort.

Thank you for giving us the opportunities to serve you better. Thank you.

Warm Regards,

Sumathi Sundran

LEGOLAND® Malaysia Hotel Reservation

Tel: +6 07 597 8888 | Fax: +6 07 597 8838 l

www.LEGOLAND.my | facebook.com/LEGOLAND.my | twitter.com/LEGOLAND_MY

首頁

尾頁

跳至