自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

請問有冇人知邊到買會平丫…thx

大宅

回覆:Lego duplo邊到平

留毛,我都想知,上網睇左有啲人話現時點平,但未去過,其實我個人覺得買二手仲好,一黎平啲,二黎真係為環保,啲膠咁靚,正常咁玩係玩極唔殘,同埋好易清潔,如果有人放出黎又岩款,我一定買二手,可惜未遇到

侯爵府

引用:請問有冇人知邊到買會平丫…thx

原帖由 wongyung90 於 15-07-02 發表
請問有冇人知邊到買會平丫…thx
油麻地 in point

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 wongyung90 於 15-07-02 發表

原帖由 Percy210 於 15-07-02 發表
油麻地 in point
果到有幼兒玩既買?見到好似大人玩既

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Percy210 於 15-07-02 發表油

原帖由 wongyung90 於 15-07-02 發表
果到有幼兒玩既買?見到好似大人玩既
唔係㗎! 有两,三間專買小童lego,同有幾間都有買大人同幼童lego,放心去睇下。
之前我都未去過,朋友話你去睇下,我估計買唔到就算,點知一個細細商場,有咁多lego賣

wcpcelia    發表於 15-7-3 10:55

別墅

回覆:wongyung90 的帖子

前幾日去左in\'s point買左,平toyxrux一半

珍珠宮

引用:前幾日去左in\\\'s point買左,平toyxrux一半

原帖由 togileung 於 15-07-03 發表
前幾日去左in's point買左,平toyxrux一半
小朋友果d都平1半?我今日反斗城睇到呢盒想買。不過冇價錢。我諗都要5百

珍珠宮

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 togileung 於 15-07-03 發表

原帖由 琋琋媽媽 於 15-07-03 發表
小朋友果d都平1半?我今日反斗城睇到呢盒想買。不過冇價錢。我諗都要5百
黎盒$599

wcpcelia    發表於 15-7-3 10:56

大宅

BK Milk勳章

引用:前幾日去左in\\\'s point買左,平toyxrux一半

可否影下相睇下

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 琋琋媽媽 於 15-07-03 發表小

原帖由 wongyung90 於 15-07-03 發表
黎盒$599
好貴
油麻地係咪真係平1半,?

禁止訪問

別墅

回覆:wongyung90 的帖子

買左尼盒,toyxxxx $249, in\'s pt $120
有時間去行下都ok既,其他款等jm們分享

別墅

引用:前幾日去左in\\\'s+point買左,平toyxrux一半

平一半咁多?

多叮多款?

珍珠宮

引用:買左尼盒,toyxxxx $249, in\\\'s pt $120有

買左尼盒,toyxxxx $249, in's pt $120

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:留毛,我都想知,上網睇左有啲人話現時點平

原帖由 jennyjenyjay 於 15-07-02 發表
留毛,我都想知,上網睇左有啲人話現時點平,但未去過,其實我個人覺得買二手仲好,一黎平啲,二黎真係為環 ...

侯爵府

引用:買左尼盒,toyxxxx+$249,+in\\\'s+pt+$120有

買左尼盒,toyxxxx $249, in's pt $120
點解平咁多既?

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

togileung 發表於 15-7-3 09:42
買左尼盒,toyxxxx $249, in\'s pt $120

我FB買都要$129, IN'S PT真係平喎

男爵府

引用:買左尼盒,toyxxxx+$249,+in\\\'s+pt+$120有

呢款30pieces,toyrus $159, babyshop$129,格價中...

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

renyu25 發表於 15-7-3 11:39
呢款30pieces,toyrus $159, babyshop$129,格價中...

乜BABY平得30蚊咋... 佢個POST又話$2XX.... 我太天真...

首頁

尾頁

跳至