夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我又闖禍,對住朋友夫婦講咗我老公d野,搞到呢個傳果個又傳係62度,都唔知點解會咁多事,係我傻呱,自己伸苦變咗惹是非,無人傾訴,有時網上都唔敢寫,怕人知

禁止訪問

回覆:唉

大宅

係囉 你係度講 無人知你係邊個架啦。。 又有睇你呻既野 唔講得 最少打字打出黎 舒發下啲唔好既情緒啊

大宅

引用:我又闖禍,對住朋友夫婦講咗我老公d野,搞

原帖由 喜喜天使 於 15-07-03 發表
我又闖禍,對住朋友夫婦講咗我老公d野,搞到呢個傳果個又傳係62度,都唔知點解會咁多事,係我傻呱,自己伸 ...
人心隔肚皮,你點知人地係咩人,所以哩件事上教左你講野要小心。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+喜喜天使+於+15-07-03+發表我

原帖由 wai_1981 於 15-07-04 發表
人心隔肚皮,你點知人地係咩人,所以哩件事上教左你講野要小心。
就係一個口水佬惹出事,都係自己衰,谷到忍唔住先爆我老公,好多小事積積埋埋,真係神經失調我無錯,錯在搵錯人來講,搞到人地老婆即刻話唔好再同我地玩是是非非,太多了,

珍珠宮

呻完,我c6都冷漠我,唉,係怕我又講多錯多,由我想點就點

珍珠宮

引用:係囉+你係度講+無人知你係邊個架啦。。+又

原帖由 cheungngstella 於 15-07-04 發表
係囉 你係度講 無人知你係邊個架啦。。 又有睇你呻既野 唔講得 最少打字打出黎 舒發下啲唔好既情緒啊:lover ...
呢度呻都要修飾下先敢發,都怕講錯咩俾人攻擊,

大宅

引用:呻完,我c6都冷漠我,唉,係怕我又講多錯多

原帖由 喜喜天使 於 15-07-04 發表
呻完,我c6都冷漠我,唉,係怕我又講多錯多,由我想點就點
簡單啦,你買野氹返佢咪得囉。

大宅

引用:Quote:原帖由 cheungngstella 於 15-07-04

呢度呻都要修飾下先敢發,都怕講錯咩俾人攻擊,
比我就有理無理 打左先算。。 如果我老公禁對我,我唔會因為禁而同我老公妥協。。。 2公婆唔可以話對方嬲 唔彩自己=老鳳氹對方,我覺得2公婆要學識尊重對方,佢唔高興咪同坦白佢講我唔開心但我都係搵錯人傾,無得禁冷漠我。。 影響感情,但如果你怕麻煩就唯有氹返老公啦。。

大宅

慘。
打熱線啦,私隱度高,又唔駛錢,好多條熱線可以call.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+喜喜天使+於+15-07-04+發表呢

原帖由 cheungngstella 於 15-07-04 發表
比我就有理無理 打左先算。。 如果我老公禁對我,我唔會因為禁而同我老公妥協。。。 2公婆唔可 ...
我唔會氹佢,逼得我就來痴線,當時真係諗住離開,佢老豆可能講咗難聽說話,佢唔肯話我知,話等件事過去,話我2公婆既事好同相熟既人講,以後睇來寫日記適合我

大宅

引用:Quote:原帖由 cheungngstella 於 15-07-04

我唔會氹佢,逼得我就來痴線,當時真係諗住離開,佢老豆可能講咗難聽說話,佢唔肯話我知,話等件事過去,話 ...
痴媽根。。 唔開心就要搵人傾 講出黎架啦, 連舒發感受都唔得架咩,唔通乜野都屈埋系心度,係人前扮開心就=無事。。 都痴線架

男爵府

我又闖禍,對住朋友夫婦講咗我老公d野,搞到呢個傳果個又傳係62度,都唔知點解會咁多事,係我傻呱,自己伸 ...
你一講比一個知,就預咗全世界都知,好多人,都唔覺得係咩一回事,因為唔係發生係佢身上。

上網呻啦,又安全,又可以暢所欲言

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+喜喜天使+於+15-07-03+發表我

原帖由 love45 於 15-07-04 發表
你一講比一個知,就預咗全世界都知,好多人,都唔覺得係咩一回事,因為唔係發生係佢身上。

上網呻啦,又安 ...
係呀,連fb都唔再更新,之前去迪迪尼,都俾人話,我都莫名其妙,

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+喜喜天使+於+15-07-04+發表我

痴媽根。。 唔開心就要搵人傾 講出黎架啦, 連舒發感受都唔得架咩,唔通乜野都屈埋系心度,係人前扮開心就= ...
對朋友呻,好多都傳來傳去,唔想!家人更加唔會呻,網上適當寫下有人回下,個心都舒服d.

男爵府

引用:Quote:原帖由 love45 於 15-07-04 發表你一

係呀,連fb都唔再更新,之前去迪迪尼,都俾人話,我都莫名其妙,
呢個世界,好多人都鍾意8人嘅嘢,8完又要加意見去評論,憎人富貴厭人貧,大把呢啲無聊人。

你好咩……又睇吓你好得幾耐。
你差咩……又覺得你抵死唔抵可憐。

禁止訪問

珍珠宮

引用:係度講咪算囉你老公有無話咩? +

原帖由 金魚婆 於 15-07-04 發表
係度講咪算囉

你老公有無話咩?
話唔敢得罪我,驚我亂講野,話我搵錯人講,

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+喜喜天使+於+15-07-04+發表係

原帖由 love45 於 15-07-04 發表
呢個世界,好多人都鍾意8人嘅嘢,8完又要加意見去評論,憎人富貴厭人貧,大把呢啲無聊人。

你好咩……又睇 ...
係呀,係呀,完全就係我所諗,對男家既人,都係收埋自己d野好,有位阿嫂成日講我,用牌子袋又放火,去邊度又講,我人都癲!宜家我唔更新fb唔會俾機會佢再放火,唔同住又少見,真係好討厭,

侯爵府

係呀!真係只可收係心!就算吾傳!都成日掛口邊拎黎Yo 你!有D人好賤

首頁

尾頁

跳至