想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

一起等待吧!

複式洋房

回覆:7月13,14due day

我due day 應該係12号左右。今個月keep住睇医生, 跟足医生嘅指示... 驗血check hormones, ultrasound照卵子生長速度, 跟足排卵棒positive 後連續dodo左2次(医生教嘅)....上次覆診医生都開左d輕微嘅安胎藥俾我食just in case

希望中啦, 心情好緊張.... 仲有7日先due day... 医生叫我14号唔嚟m先check wo...

大宅

引用:我due+day+應該係12号左右。今個月keep住睇

原帖由 tamwong 於 15-07-05 發表
我due day 應該係12号左右。今個月keep住睇医生, 跟足医生嘅指示... 驗血check hormones, ultrasound照卵子 ...
我今次都系有追蹤卵子生長 day14打了支破卵針 跟足E生dodo 希望7日后有好消息啦

大宅

引用:我due+day+應該係12号左右。今個月keep住睇

原帖由 tamwong 於 15-07-05 發表
我due day 應該係12号左右。今個月keep住睇医生, 跟足医生嘅指示... 驗血check hormones, ultrasound照卵子 ...
你有無check綠d ?

複式洋房

回覆:純粹jojo 的帖子

我無用紅d or 綠d 呀, 支排卵棒都係医生俾我用ga ja...

複式洋房

加油加油.. 我都係13號due day..

大宅

引用:加油加油..+我都係13號due+day..+

原帖由 cherrycny 於 15-07-05 發表
加油加油.. 我都係13號due day..
一起倒數。加油。

複式洋房

引用:Quote:原帖由 cherrycny 於 15-07-05 發表

原帖由 純粹jojo 於 15-07-05 發表
一起倒數。加油。
加油加油, 希望齊齊過版啦

男爵府

我12號,加油

大宅

引用:我12號,加油

原帖由 wing214 於 15-07-05 發表
我12號,加油
歡迎你。一起報喜

別墅

我應該12號呀!我8-12號去旅行,咁就唔洗成日諗住!但到而家都好似冇乜徵兆咁⋯只係分泌物多,乳頭有少少痛⋯ 今個cycle好努力,希望可以過版啦!

大宅

我係11號due day,今個cycle 做得2次功課。。希望不太了。。

大宅

引用:我應該12號呀!我8-12號去旅行,咁就唔洗成

原帖由 carrie1013 於 15-07-05 發表
我應該12號呀!我8-12號去旅行,咁就唔洗成日諗住!但到而家都好似冇乜徵兆咁⋯只係分泌物多,乳頭有少少痛 ...
聽到都覺得有可能

大宅

引用:我係11號due+day,今個cycle+做得2次功課。

原帖由 Tammychi 於 15-07-05 發表
我係11號due day,今個cycle 做得2次功課。。希望不太了。。
有付出就有收穫!add oil

男爵府

謝謝,我第3次小產m後第1個cycle。。。慶幸驗過好多嘢咩事都冇,唔好彩咋

複式洋房

加油加油!

大宅

我都係13/7 due day...第二次iui了
但今次咩身體反應都無係多左放屁同大大
祝大家成功

大宅

引用:我都係13/7+due+day...第二次iui了但今次咩

原帖由 leeleemrs 於 15-07-05 發表
我都係13/7 due day...第二次iui了
但今次咩身體反應都無係多左放屁同大大
祝大家成功 ...
邊個dr?

大宅

回覆 純粹jojo 的帖子

仁安周醫生今次蛋靚但丁麻麻...我都係一半一半希望

不過呢,今個cycle基礎體溫出奇地高...上次iui後check紅綠d check到個人好緊張
今次決定只量體溫,到due day直接驗孕

大宅

引用:回覆+純粹jojo+的帖子仁安周醫生今次蛋靚但

原帖由 leeleemrs 於 15-07-05 發表
回覆 純粹jojo 的帖子

仁安周醫生今次蛋靚但丁麻麻...我都係一半一半希望
幾多$?排了幾耐先有得睇?係咪day3上去驗血 之後就決定打針定食藥?老公驗精系當天放精一起驗埋嗎?太多????啦。因為我如果吾中 都會試iui

首頁
12345...6

尾頁

跳至