親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:hayamama 的帖子

可以比Tim Leung電話和email address我嗎?

我有龍濤羽絨VIP no., 有需要可pm我

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我8月份咁o岩兩間都試o左, 個人比較鍾意Starway多D, Starway我包o左兩日車d車都好新淨舒服, 司機揸車好定好安全仲好好禮貌, 佢地都有當地識廣東話o既contact person, 有咩事可以隨時call佢, 如無行程上o既改動基本上都唔洗去到泰國又要電話confirm佢地都會準時出現~

Tim哥我地book 去程bangkok/open zoo/pattaya呢程個司機好好, service一流, 安排好晒我地open zoo o既節目行程, 回程pattaya/bangkok兩部車o既司機都開得好快, 比較似飛車多d, 其實佢地都算禮貌o既, 不過我都明白係個別司機問題, 最主要係Tim哥我o係泰國都call左3次先confirm到回程架車 (1次佢話放左工叫我第2日再call佢, 1次就佢o係街唔方便mark唔到我d info, 最後1次佢call back先confirm到)

別墅

小心TIM LEUNG這個人

除咗收錢最積極外

有乜問題打電話問佢就乜都話唔知

BOOK LOCAL TOUR 出咗問題又話唔關佢事

首頁

尾頁

跳至