美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

請問Pola邊隻系列或產品較好用? 可以推介嗎?

就快去日本,日本買是否平d?

謝謝!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:有無用過Pola

Black Ba lotion

別墅

回覆:Freesia_cat 的帖子

BA系列最正,另外White Shot效果都好好⋯日本買係平d,但我喺香港網店價錢都差不多!

大宅

回覆:有無用過Pola?

BA 系列!一流

珍珠宮

引用:BA系列最正,另外White Shot效果都好好⋯日

原帖由 tansytang 於 15-07-06 發表
BA系列最正,另外White Shot效果都好好⋯日本買係平d,但我喺香港網店價錢都差不多!

...
請問BA邊隻系列? 係咪有分紅,白,黑?

同埋平日塗防曬有無邊隻好?

謝謝!

別墅

黑BA比較滋潤,白BA質地清爽適合夏天用!另外,防曬嘅話,夏天用美白系列嗰支,冬天用BA嗰支!

珍珠宮

引用:黑BA比較滋潤,白BA質地清爽適合夏天用!另

原帖由 tansytang 於 15-07-07 發表
黑BA比較滋潤,白BA質地清爽適合夏天用!另外,防曬嘅話,夏天用美白系列嗰支,冬天用BA嗰支!

...
美白系列指White Shot?

如果我係混合性皮膚,我諗白BA會較佳。

佢好似有隻排毒系列,好唔好用呢?

謝謝!

別墅

黑BA本身都有排毒功效!美白防曬係Whitissimo系列

男爵府

如有JM去開日本, 可否代我購買POLA White Shot (CX) 50mL 嗰 pump. I bought White Shot but forgot to buy the pump.

¥1,080(税込)

如在機場 duty free買就¥900

I have asked POLA counter in HK but they advised me they don't sell the pump alone.

Can anyone help?

eunicema

大宅

我買了一年用量的 Pola mainly black Ba, 結果敏感,side 咗唔少$,如果不是用開,要三思。Pola可能真係work on 好多jm, 不過我肯定的是失敗case是存在的

大宅

引用:我買了一年用量的 Pola mainly black Ba,

原帖由 candypoon 於 15-07-07 發表
我買了一年用量的 Pola mainly black Ba, 結果敏感,side 咗唔少$,如果不是用開,要三思。Pola可能真係wo ...
我想講我買黑BA,敏感,用咗lotion, milk, 洗面膏,美白,全部敏感,所以三思,價錢唔平,極度後悔

首頁

尾頁

跳至